Hain saldırıda ölü sayısı 2'ye çıktı

Diyarbakır’da bir lokantada çorba içen polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenen saldırıda ölü sayısı 2'ye çıktı.

Hain saldırıda ölü sayısı 2'ye çıktı
Hain saldırıda ölü sayısı 2'ye çıktı
GİRİŞ 12.09.2015 04:33 GÜNCELLEME 12.09.2015 11:21
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Olayda bir vatandaş hayatını kaybederken, 1 vatandaş ağır 3 polis yaralandı. Yaralı vatandaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken ölü sayısı 2'ye yükseldi.

AĞIR YARALIYDI

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Akkoyunlu 3. Sokak'ta meydana geldi. Gece devriye görevi yürüten 3 polis, sabah saatlerinde burada bulunan çorbacıya geldi. Siparişlerini vererek beklemeye başlayan polislere, bir grup tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda polislerin yanı sıra kendilerine servis yapan 2 lokanta çalışanı ağır yaralandı.

ÇOK YÖNLÜ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan lokanta çalışanı Şeyhmus Tanış hayatını kaybederken ağır yaralanan ve hastanede 3 kez hayata döndürülen 66 yaşındaki Osman Saim Çetin isimli vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Buna göre hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 2'ye yükselirken olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma ise sürüyor.

Diyarbakır'da polislere saldırı: 3 yaralı 1 ölü

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir kürt olarak bunca vahşete rağmen pkk ya sempati duyup destekleyen Kürtlere yazıklar olsun diyorum. PKK en çok zavallı Kürtleri öldürüyor.
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Günahı ne adamın değil mi. Geçti gitti ama gör ki ardında ne garipler bıraktı.
    Cevapla
  • nemutlu türküm 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyyye cumhuriyetinde isangibi oturana lafım yok insangibi deyilse vatnınpolisi ordusuna kurşun sıkanın karşısına dikeleriz bu hainidetemizleriz
    Cevapla
  • Rahm 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • İso 8 yıl önce Şikayet Et
    Zalim pkk ya karşı şerefinizi koruyun kürt kardeş .yüz yıl sonra torunlarınız sizden utanmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı