Saldırı sonrası PKK'lıları kobralar bombaladı!

Şırnak’ta düzenlenen saldırıda 2 polis şehit olurken, kobralar teröristlerin kaçış noktasına bomba yağdırdı. 6 terörist öldürüldü.

GİRİŞ 13.09.2015 11:01 GÜNCELLEME 14.09.2015 07:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Saat 05:45 sıralarında Şırnak Merkez Tümen çıkışında bulunan Polis Kontrol noktasına PKK’lılar tarafından bomba yüklü araçla saldırı yapıldı. Saldırıda Polis Kontrol Noktasında nöbet tutan 2 polis şehit olurken, 5 polis yaralandı. Saldırı sonrası başlayan operasyonlarda 6 terörist öldürüldü.

ÖZEL HAREKAT PKK'LILARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Düzenlenen saldırıdan sonra 23. jandarma Sınır Tümen Komutanlığından PKK’lıların kaçış noktalarına havan topları atılırken, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Özel Harekat Timleri arazide PKK’lıların peşine düştü.

KOBRALAR BOMBA KAÇIŞ NOKTALARINA BOMBA YAĞDIRDI

Bombalı aracın patlamasından sonra olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, 23. jandarma Sınır Tümen Komutanlığından kalkan 2 kobra tipi helikopter PKK’lıların muhtemel kaçış noktalarını bombaladı.

BÖLGEYE KOMANDOLAR İNDİRİLDİ

Kobraların saldırısı sırasında bölgeye skorsky tipi 3 helikopter ile bölgeye asker indirildi. Askerlerin araziye inmesinden sonra sıcak temas sağlandı. Bölgede çatışmalar ve operasyonlar devam ediyor.

6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırı sonrasında bölgede karadan ve havadan başlatılan operasyonlarda 6 teröristin öldürüldüğü açıklandı. Operasyonların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • Türkiyeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım inşallah bir tane bile pkklı kalmaz en kısa süre içinde. Sen yardım et bize, milletimize, askerimize, polisimize, korucumuza...
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bitene kadar vurun köpekleri
    Cevapla
  • Paşalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ellerinize sağlık vurun Ermeni döllerine
    Cevapla
  • ince23 8 yıl önce Şikayet Et
    Fotoshop
    Cevapla
  • Ercan şen 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada