Boyner'in iftirasına okkalı cevap!

TUSİAD Eski Başkanı Ümit Boyner, PKK'nın yalan haberiyle hükümeti suçlayınca beklemediği yerden cevap geldi.

Boyner'in iftirasına okkalı cevap!
Boyner'in iftirasına okkalı cevap!
GİRİŞ 14.09.2015 00:22 GÜNCELLEME 14.09.2015 07:15
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Her fırsatta 'Basın özgürlüğü yok' diye serzenişte bulunanlar, AK Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında asılsız haberler vermekten çekinmiyor. Bunu son örneği ise TUSİAD Eski Başkanı Ümit Boyner oldu.

YALAN HABERLE HÜKÜMETİ SUÇLADI

PKK’nın ajansının “Özel Harekat 14 yaşında çocuğu öldürüp çöpe attı” yalanını sosyal ortamda yaygınlaştıran Boyner, yalanı ortaya çıkınca özür dilemek yerine PKK’nın yalanından yine iktidarı sorumlu tuttu.

Boyner Tiwitter hesabından '' 14 yaşındaki hayatının çöpte sonlandığı ülke benim ülkem olamaz. Seçilmişler, ne zaman dur diyeceksişniz.? açıklamasını yaptı.



CEVAP GECİKMEDİ: UTANMALISINIZ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank, Boyner'in asılsız iddialarınaTiwitter'dan cevap verdi. Varank, ''Hangi çocuk? Hangi çöplükte? Neden ölmüş? Hiçbir delile dayanmadan bunları yazmaktan utanmalısınız'' cevabını verdi.



VARANK'A CEVAP VERDİ

PKK'nın yalanını paylaştığı için takipçilerinden özür dilemek yerine, iftirasının sorumluluğunu iktidara yükleyen Ümit Boyner, pişkin tweetlerine devam etti.

Varank'tan beklemediği bir cevap Boyner, kendini böyle savundu. ''Bu haberler çıktığı için ben değil, siz utanmalısınız. Basın özgürlüğüne güven kalmayan bir ülkede yanlış haber sorumluluğu sizin''  ifadlerini kullandı.



SAATLER SONRA İTİRAF ETTİ

Yalan habere tepki göstermekte fazla aceleci davrandığını itiraf eden Boyner, yine Twitter hesabından ''Çöpte bir çocuk cesedi çıktığı haberinin doğru olmamasına çok sevindim, kahrolmuştum. Medyanın bu denli bölünmüş ve baskılanmış olduğu bu günlerde yanlış ve çarpıtılmış haberler sosyal medyada da yer buluyor. Bu gerçek dışı habere tepki göstermekte fazla aceleci davrandım. Çocuk ölümlerine kayıtsız kalmak zor. Yapıcı tüm eleştirilere teşekkür ederim. Hepimize ölümlerin son bulduğu bir gelecek diliyorum'' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 127
  • veysel 8 yıl önce Şikayet Et
    Maksat belli,akp hükümeti bir düşse diye taraf gazetesi,bugün,posta ve sözcü yayınlarını biliyoruz.Operasyon karın devamı akp yi güçlendirir ken MHP ve hdp azalıyor.MHP yide bahçeli harcadı.
    Cevapla
  • yolcu.17 8 yıl önce Şikayet Et
    derdinizin 14 yaşındaki çocuk olmadığını biliyoruz. REİS'se saldırma fırsatını değerlendirmişsin. biz senin ve benzerlerinin aslında ne hain olduğunuzu biliriz.
    Cevapla
  • hacı 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyin suçlusu AKP kardeşimmmm
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK’nın hiiiç kabahati yok yani öyle mi? İsminden utan…
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sömürüyü durdurdu. Müslümanların hakkını yiyen Küresel düzene karşı geldi. Müslümanlara hatta tüm mazlumlara UMUT diye bir şeyin olduğunu, hala yaşadığını gösterdi.
    Cevapla
  • ahmet deniz 8 yıl önce Şikayet Et
    eskiden ürettğiniz takım elbiselerden alırdım yılda 6/7 takım en az şimdi almıyorum ve herkese bu çapulcunun çaputlarını boykot etmeye çağırıyorum
    Cevapla
  • mmmm 8 yıl önce Şikayet Et
    doluya koysa olmuyor boşa koysa dolmuyor... şimdi reis nereye koysun ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...