Erdoğan: Terörü yol seçen zihniyeti lanetliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, terörü kendine yol olarak seçen zihniyeti lanetlediğini söyledi.

Erdoğan: Terörü yol seçen zihniyeti lanetliyorum
Erdoğan: Terörü yol seçen zihniyeti lanetliyorum
GİRİŞ 14.09.2015 17:26 GÜNCELLEME 14.09.2015 17:27

Açılışta konuşan Erdoğan terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, geride kalan annelerine, eşlerine ve masum yavrularına sabır niyaz ettiğini kaydetti. Erdoğan, barış iklimini tatmışken, tüm vatandaşlar huzur içinde, hep bir arada yaşamanın zeminini inşa etmişken, terörü kendine yol olarak seçen zihniyeti lanetlediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bitkilerle tedavi alanında bilimsel çalışmalar yapmak üzere kurulan Fitoterapi Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinin açılışını yaptı.

Açılışta konuşan Erdoğan, sözlerine, terör karşısında vatan savunması yaparken şehit olanların acısının yüreklerde olduğunu söyleyerek başladı.

Erdoğan, terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, geride kalan annelerine, eşlerine ve masum yavrularına sabır niyaz ettiğini kaydetti.

Barış iklimini tatmışken, tüm vatandaşlar huzur içinde, hep bir arada yaşamanın zeminini inşa etmişken, terörü kendine yol olarak seçen zihniyeti lanetlediğini vurgulayan Erdoğan, "Allah birlik ve beraberliğimizin yeniden tesisinde bizlere yardımcı olsun. Barış ve huzuru üzerimizden hiç eksik etmesin. İnanıyorum ki bu barış ikliminin yeniden tesisine ve Türkiye'nin 2023'e uzanan milli hedeflerinin gerçekleşmesine bu ülkeyi seven herkes katkıda bulunacaktır" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor