İnsan Vakfı'ndan Sudan'a yardım

İnsan Vakfı, Kurban yardımlarını Sudanlı kardeşlerimize ulaştırıyor.

İnsan Vakfı'ndan Sudan'a yardım
İnsan Vakfı'ndan Sudan'a yardım
GİRİŞ 17.09.2015 12:40 GÜNCELLEME 17.09.2015 12:40

İnsan Vakfı, bu yıl hayırseverlerin kendilerine Afrika’da kesilmesi şartı ile bağışlayacakları kurbanları yetimler başta olmak üzere Sudanlı kardeşlerimize ulaştıracak.  

İnsan Vakfı, bu yıl vekaleten kendilerine bağışlanan kurbanları Türkiye ve Sudan’da keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Vakfın kurban etlerini ulaştıracağı hedef kitle Sudanlı yetimler ve ihtiyaç sahipleri ile Türkiye’de misafir Suriyeliler ve öğrenciler.

İnsan Vakfı Genel Başkanı Kemal Eliş bu yılki kurban organizasyonu hakkında şunları söyledi: “Vakfımız yıl içinde binlerce öğrenciye eğitim ve burs veriyor, öğrenci evi, kitap, kırtasiye, okul yapımı, kütüphane kurma, mescit yapma gibi talebe yönelik yardım faaliyetlerini de yürütüyor.

İnsan Vakfı kurban organizasyonu ile ilgili ayrıntılı bilgi için; www.insanvakfi.org.tr​

İnsan Vakfı olarak kurban organizasyonumuzun Türkiye ayağında, hayırseverlerin bağışlayacağı kurbanlardan elde edilen etleri yıl boyunca öğrencilere dağıtacağız. Ayrıca Suriyeli misafirlere de kurban eti ulaştıracağız.

Afrika ayağında ise Sudan’da kesim yapacağız. Sudan, yüzölçümü anlamında dünyanın 16. büyük ülkesi. Bir Afrika ülkesi, yani geniş topraklarında yardıma muhtaç çok fazla insanı barındıran yoksul bir ülke. Sudan’ın güneyinde bulunan Kadukli bölgesinde kurban kesimi yaparak, yetimler başta olmak üzere yoksul halka kurban eti dağıtacağız. Türk halkının, Sudanlı kardeşlerini asla yalnız bırakmayacağı, her zaman onlara destek olacağı mesajını verip bol bol dualarını alacağız inşallah.

Kurban bağışı alımımız halen sürüyor. Kurbanlarını bizimle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen hayırseverler için kurban kesim bedelimiz Türkiye için 690, Afrika içinse 390 Lira’dır. Türkiye’de ve Afrika’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz.”  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!