Meteoroloji açıkladı Kurban Bayramı'nda hava nasıl

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak?

Meteoroloji açıkladı Kurban Bayramı'nda hava nasıl
Meteoroloji açıkladı Kurban Bayramı'nda hava nasıl
GİRİŞ 21.09.2015 09:09 GÜNCELLEME 21.09.2015 09:09

Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı yağışla birlikte iç ve batı kesimlerinde azalacak. İşte il il hava tahmin raporu... Kurban Bayramına sayılı günler kala tatil yapacaklar şimdiden planlarını hazırladılar. Peki Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre Kurban

Bayramı hava durumu şöyle olacak:

 
23 Eylül Çarşamba (Arife) ülke genelinin doğu ve güneydoğusu açık, orta ve kuzey bölgeler az bulut ve parçalı bulutlu, Marmara, Ege ve Akdeniz’in batı bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. 
 
24 Eylül Perşembe (Bayramın 1. günü) Marmara ve Ege bölgelerinde yağışlar devam edecek. Güneydoğu bölgesinde sıcaklar 15 ile 35 derece arasında değişen değerlerde olacak. Diğer bölgelerdeki hava şartları arife günündeki görünüm gibi olacak. 
 
25 Eylül Cuma (Bayramın 2. günü) gök gürültülü sağanak yağışlar Marmara ve Karadeniz bölgelerinde görülecek. Akdeniz ve Güneydoğu’daki açık hava görünümü sıcaklık değerlerinin artmasını sağlayacak. Ege, İç Anadolu ve Doğu illerinde az bulutlu ve parçalı bulutlu görünümde olacak. 
 
26 Eylül Cumartesi (Bayramın 3. günü) gök gürültülü sağanaklar Marmara ve Doğu Karadeniz bölgelerinde görülecek. Sıcaklık değerleri Akdeniz ve Güneydoğu bölgelerinde yüksek seyrini devam ettirecek. Doğu, Ege ve İç bölgelerdeki parçalı ve az bulutlu hava görünümünde olacak. 
 
27 Eylül Pazar (Bayramın 4. günü) hava sıcaklığının yurdun güney kesimlerinde mevsim normallerinde, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor. Yağışın ise yurdun kuzeydoğu kesimlerinde mevsim normallerinin biraz üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında gerçekleşeceği öngörüldü.

KARAYOLLARINDA SON DURUM

İSTANBUL TRAFİĞİNDE SON DURUM

İL İL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı