Şehit mezarı açılacak mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Murat Karayılan'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Şehit mezarı açılacak mı?
Şehit mezarı açılacak mı?
GİRİŞ 29.09.2015 20:35 GÜNCELLEME 29.09.2015 20:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde bir gazeteye açıklama yapan terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan’ın şehit uzman çavuş Tolga Artuk’un cenazesi elimizde açıklamasına sert tepki gösterdi.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin asla yalan söylemeyeceğini vurgulayan Özdağ, şehit mezarının açılarak naaşın aileye gösterileceğini söyledi.

Özdağ, “Bunlar uşak kardeşlerim. Dün de bir açıklama yapmış. Cumhuriyet Gazetesi hemen atlamış. Turgutlu’dan bir kardeşimiz şehit edildi Dağlıca’da biliyorsunuz. Orada Tolga Artuğ diye bir kardeşimiz. Karayılan’ın demecini veriyor. Orada 16’dan fazla asker ölmüş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti saklıyormuş. Allah aşkına Manisalılar, evladınız asker olsa biraz haber alamazsanız sokağa çıkmaz mısınız, sormaz mısınız ‘benim oğlum nerede’ diye? Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı haşa ahmak mı? Abdullah Öcalan gibi adamlar, Karayılan gibi adamlar akıllı da bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün insanları çok ferasetli insanlar . Güya o çocuğun, o kardeşimizin naaşı ellerindeymiş. Ben hemen Genelkurmay ile görüştüm. Milli Savunma Bakanı ile görüştüm. Şu anda 3 kişi yola çıktılar. Buraya geliyorlar. O kardeşimizin naaşı sağlamdır. Onu gösterecekler aileye. Eğer tatmin olmazlarsa DNA’sını da yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti asla yalan söylemez artık kardeşlerim. 90’ların cumhuriyeti değil” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu insanı genel olarak ferasetli ama bu saçmalıklara inanan milyonlarca ahmak var maalesef özellikle kıyı bölgelerde başkanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...