1 günde 5 şehit haberi geldi, 5 yaralı var

Türkiye, yine acı bir gün yaşıyor. 5 kahraman askerimiz şehit olurken, 5 güvrnlik görevlimiz de yaralandı.

1 günde 5 şehit haberi geldi, 5 yaralı var
1 günde 5 şehit haberi geldi, 5 yaralı var
GİRİŞ 01.10.2015 20:21 GÜNCELLEME 01.10.2015 21:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Mardin'de Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki dağlık kesimde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan askerlerden biri, hastanede şehit oldu.

Nusaybin'de bugün saat 19.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şırnak Beytüşşebap'ta teröristlerin yola döşediği bombanın askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLDU

Cizre'de 3 hafta önce yaralanan Özel Harekat Polisi Emre Akbaş tedavi gördüğü GATA'da kurtarılamayarak şehit oldu. Bugün sabah saatlerinde de Silvan'da bir astsubay ile bir uzman çavuş PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmişti. Kara perşembede toplam şehit sayısı 5'e yükseldi.

YORUMLAR 14
  • filozof 8 yıl önce Şikayet Et
    şuan terörle mücadele güzel bir şekilde devam ediyor. ancak seçimden sonra ak parti de u dönüşü olur müzakerelere geri dönelim derse o zaman hem şehitlerin hem de kendisine oy veren insanların veballerini almış olurlar. artık yeter saflık da bir yere kadar. bundan sonra ne ak partili yöneticiler saf olsun ne de milleti saf yerine koysunlar. bu seçimden sonra terörler mücadele sekteye uğrarsa bu ak partinin sonu olur.
    Cevapla
  • Türkistan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürt denilen zar. Hangi kürdistan da kurt olur. Yahu daha kurt dili ile kendi aranızda anlasamiyorsunuz. Bırakın bu ermeni ve batılı lobilere hizmet etmeyi. Bu ihanet sizi felakete taşıyacaktır emin ol. Bu dünyada ve ahirette.
    Cevapla
  • Kurmanci 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlerin lehçelerinde hakim olan yüzde 85 ile kurmancidir... o diplomasi dili olur ama zazaki ve lori ve gorani sorani ile de eğitim verilir zaten pek fark yok
    Cevapla
  • ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    icimiz kan agliyor yezid soylu munafiklar defolin bu ulkeden pkk itleri
    Cevapla
  • A Akman 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum kedeli ailelerine sabırlar diliyorum ßehitler ölmez
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    kürt rumuzlu kişiye: Köpek gibi serilen leşler de senin gibi kürdistan hayaliyle bu ülkede terör estirmişlerdi. Bu topraklarda tek bir vatan vardır o da Türkiye, özerklik isteyenlerin sonu Türk askerinin mermisiyle yere serilmektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı