Kiraz Mevsimi yeni 53.bölüm -izle, FOX TV izle

Kiraz Mevsimi 53.bölüm fragmanı FOX TV'de ekrana geldi mi? Kiraz Mevsimi yeni 53.bölüm fragmanı haber7.com'da olacak

Kiraz Mevsimi yeni 53.bölüm -izle, FOX TV izle
Kiraz Mevsimi yeni 53.bölüm -izle, FOX TV izle
GİRİŞ 23.10.2015 13:42 GÜNCELLEME 23.10.2015 13:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kiraz Mevsimi yeni 53. bölüm yayınlandı. Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 53.bölümü ile ekrana geldi ve yine büyük bir heyecan yarattı. Peki Kiraz Mevsimi 53.bölümde neler olacak? Kiraz Mevsimi 53.Bölüm hakkında tüm detaylara haber7.com'da ulaşabilirsiniz

Kiraz Mevsimi yeni sezon 53.bölüm aşağıdaki linkten izleyin

Kiraz Mevsimi yeni sezon 53.bölüm izlemek için tıklayın

 

KİRAZ MEVSİMİ 52. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölümleriyle herkesi şaşırtacağa benziyor. Sürpriz bir kararla İtalya'ya yerleşen Öykü, çok sevdiği moda tutkusunu bırakıyor ve bir cafe'de garsonluk yapmaya karar veriyor.

Kiraz Mevsimi Dizisine Taze Kan Geliyor

Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi'ne usta oyuncu Atilla Saral dahil oldu. Saral, Ayaz'ın babasını canlandıracak.

Süreç Film – Ali Gündoğdu'nun yapımcılığını yaptığı; başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisine sürpriz transfer!.

DİZİYE AYAZ'IN BABASI DAHİL OLACAK

Böyle Mi Olacaktı, Gelin, Şöhret ve son olarak Zeytin Tepesi isimli dizide oynayan tecrübeli oyuncu ve eski manken Atilla Saral, ilgiyle izlenen gençlik dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide Ayaz'ın babasını canlandıracak Saral, 30. bölümle beraber dizide yer alacak.

Kiraz Mevsimi'nin Senaristli Diziden Ayrıldı

Reytinglerde iyi bir başarı yakalayan dizie ayrılık yaşandı. Dizinin senarist koltuğunda oturan Makbule Kosif dizinin senaristliğini bıraktı.

Sevilen dizi Kiraz Mevsimi'nde flaş bir ayrılık yaşandı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in bulunduğu Kiraz Mevsimi dizisinde ayrılık yaşandı. Dizinin senarist koltuğunda oturan Makbule Kosif dizinin senaristliğini bıraktı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Dün akşam yayınlanan bölümle birlikte diziyi bırakan Makbule Kosif ayrıldığını Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

AYAZ VE ÖYKÜ BEYAZ SHOW'DA

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; Güçlü sesi ve muhteşem yorumuyla Linet, "Kiraz Mevsimi" dizisinden Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, "8 Saniye" filmi ile Esra İnal konuk oluyor.

Beyaz’ın “Kiraz Mevsimi” oyuncularına sorduğu ‘Neden bu kadar tuttu?’ sorusuna Özge Gürel dizinin izleyicileri yormadığını ve insanların diziyi izledikten sonra kendilerini iyi hissettikleri için izlemeyi tercih ettikleri cevabını verdi.

Serkan Çayoğlu’na göre ise dizide yer alan masum aşk hikayesinin dizinin bu kadar izlenmesinde payı büyüktü. Dev bir Yeşilçam emektarı olan İhsan Gedik stüdyoya girdiği anda yer yerinden oynadı. Saygılarını İhsan Gedik’e sunmak isteyen herkes uzun süre emektar oyuncuyu alkışladı.

Kiraz Mevsimi Önümüzdeki Sezon da Devam Edecek
 

Fox Tv ekranlarında izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kiraz Mevsimi'nin yapımcısı, dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini duyurdu.

YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

Dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, Twitter'daki Kiraz Mevsimi hayranlarına dizinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu. Bunun yanında dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu'nun yeni sezonla birlikte dizide kendi sesini kullanacağını açıkladı. Diziden önce Almanya'da yaşadığı için Türkçesi bozuk olan Çayoğlu'nun diksiyonunu düzelttiği için bu kararın alındığı söyleniyor.

Oyuncu Kadrosu:

 
Öykü Acar-Özge Gürel
 

22 yaşında tekstil ve Moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir.Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli ,doğal ,yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.
 
 

Ayaz Dinçer-Serkan Çayoğlu
 

27 yaşında yakışıklı, atletik bir yapıya sahip başarılı bir mimardır. Yakın arkadaşı Mete ile bir mimarlık ofisi kurmuş ve kısa zamanda büyük başarılara imza atmıştır. 8 yaşlarında babasını bir trafik kazasında kaybeden Ayaz, annesi Ender’in de işine yönelmesi ve onu ilgisiz bırakması sonucu mutsuz ve zor bir çocukluk geçirmiştir. Onu babaannesi büyütmüştür. Özellikle annesinin babasının ölümünden sonra yaşadığı ilişki ,annesiyle arasını daha da açar . Ukala gibi gözükse de özünde hassas ve duygusal biridir. Dış görünümüne önem veren,lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biridir. Günü birlik ilişkiler yaşayan, aşka bağlılığa inanmayan biri olmasına rağmen, Öykü'den ilk görüşte hoşlanır. Öykü bugüne kadar tanıdığı bütün kadınlardan farklıdır..

Şeyma Çetin-Nilperi Şahinkaya
 

25 yaşında uzun boylu, düzgün bir fiziğe sahip, güzel bir genç kızdır. Babasından gizli ufak çaplı işlerde modellik yapmaktadır. Öykü ile aynı mahallede yaşar.En büyük hayali zengin biriyle evlenip daha iyi bir hayat yaşamaktır. Kendi çıkarları için her türlü kötülüğü yapabilecek bir yapıdadır. Özellikle erkeklere karşı olduğundan farklı davranarak, onları namuslu, muhafazakar ve evlenilecek iyi bir ev kızı olduğuna inandırır.
 

Mete Uyar-Dağhan Külegeç
 

27 yaşında yakışıklı ,başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkan ve tuttuğunu koparan biridir. Ayaz’ın tersine ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan ve gelenekçi bir yapıya sahiptir. Orta halli ,ufak bir mahallede geçen çocukluk yıllarından sonra ,babasına yüklü bir miras kalmış ve birden zengin olmuşlardır. Annesi Hülya ev hanımı , babası Namık emekli bir devlet memurudur. Anne ve babası senenin büyük bölümünü yazlıklarında geçirirken, Mete kız kardeşi Burcu ile aynı evi paylaşmaktadır. Ayaz ile lisede başlayan dostlukları iş ortaklığı ile daha da sağlamlaşmış, dosttan öte kardeş olmuşlardır. Zamanla Öykü‘ye duyacağı aşk onu ilk defa Ayaz ile karşı karşıya getirecektir.

İnternette En Çok Aranan Yerli Dizi Hangisi?
 

Yandex, İnternet’te en çok aradığımız yerli dizileri ve oyuncuları tespit eden bir analiz çalışması yaptı.

Günlük hayatın koşturmacası içinde kaçırdığımız ve tadına doyamayıp tekrar izlemek istediğimiz dizilere ulaşmanın en kolay yolu artık İnternet. Kullanıcıların aradıkları videolara en kolay şekilde ulaşmasını sağlayan Yandex, İnternet'te 2015'in ilk üç ayı içerisinde en çok aradığımız yerli dizileri ve en merak ettiğimiz dizi oyuncularını ortaya çıkaran bir analiz yaptı. Yayında olan yerli diziler dikkate alınarak yapılan analiz sonuçlarına göre İnternet'te en çok merak edip, aradığımız dizi Fox TV'nin büyük ilgi gören ve reytinglerde üst sıralarda yer alan yapımı "Kiraz Mevsimi" oldu. En çok aranan oyuncular listesinin ilk iki sırasında da Kiraz Mevsimi dizisinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu Zirveye Ortak

Ekranların uzun soluklu dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu", Yandex'te en çok aranan diziler listesinin ikinci sırasında yer aldı. En çok aranan Türk dizileri sıralamasındaki bir sonraki yapım ise, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı "Paramparça" adlı dizi oldu. Kanal D'de yayınlanan dizinin ünlü oyuncusu Nurgül Yeşilçay da Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in ardından en çok aranan oyuncu olarak listeye girdi. Star TV'nin gençlik dizisi "Medcezir" en çok arananlar listesinde dördüncü sırada yer bulurken, başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya da en çok aranan oyuncular listesinde dördüncü sırayı aldı. Sarıkaya'nın rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ise, en çok aranan oyuncular listesinin beşinci ismi oldu.

Yandex'in yaptığı analize göre en çok aranan diziler ve en çok aranan oyuncuların tam listesi şu şekilde açıklandı:

En Çok Aranan Diziler:

1. Kiraz Mevsimi
2. Kurtlar Vadisi Pusu
3. Paramparça
4. Medcezir
5. Aşk Yeniden
6. Kardeş Payı
7. Sungurlar
8. Karadayı
9. Elif
10. Arka Sokaklar

En Çok Aranan Oyuncular:

1. Serkan Çayoğlu
2. Özge Gürel
3. Nurgül Yeşilçay
4. Serenay Sarıkaya
5. Çağatay Ulusoy
6. Ahmet Kural
7. Sinem Kobal
8. Gizem Karaca
9. Hazal Kaya
10. Kenan İmirzalıoğlu

 

YORUMLAR 2
  • cemile 8 yıl önce Şikayet Et
    sıktıda sıktı artık
    Cevapla
  • aydan 8 yıl önce Şikayet Et
    Guzel dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!