Kanal D izle, Poyraz Karayel son 26. bölüm izleyin

Poyraz Karayel son 26.bölüm Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Poyraz Karayel 26. bölümde neler oldu?

Kanal D izle, Poyraz Karayel son 26. bölüm izleyin
Kanal D izle, Poyraz Karayel son 26. bölüm izleyin
GİRİŞ 17.10.2015 10:05 GÜNCELLEME 17.10.2015 10:06

Poyraz Karayel 26.yeni bölüm 2. (en yeni) fragman videosu. Poyraz Karayel 7 Ekim akşamı yine çok iddialı bir bölümle ekranlara gelecek. 26.bölüm fragman videosu ve özeti haber7.com'da. Poyraz Karayel 7 Ekim Perşembe akşamı 26.bölümü ile ekranlara geldi. Poyraz Karayel son bölüm izleme linki aşağıda

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

POYRAZ KARAYEL 26.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz bir suç çetesine yaptığı baskınla çete üyelerini neye uğradıklarını şaşırtıyor. Zekice planlanmış bir operasyon ile çete liderini kıskıvrak ele geçiren Poyraz sonrasında sorgulamaya geçiyor. Çok konuşulacak operasyon sahnesi ile Poyraz Karayel dizisi 7 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında.

POYRAZ KARAYEL 24.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel’in sezon finalinde sırlar ortaya çıkıyor. Poyraz ihanetin bedelini en ağır şekilde öderken Bahri için de herkesten hesap sorma vaktidir. 

POYRAZ KARAYEL 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üstelik Oğuz'u öldürmek suçundan tutuklanıp cezaevine konur. Ayşegül'ü kurtarmak için Zafer'e ihtiyacı olan Poyraz ise Zafer'in Bahri tarafından kaldırıldığını öğrenince işi daha da zora girer. Artık tek çaresi Zafer'i Bahri'nin elinden kurtarmaktır.

POYRAZ KARAYEL 22.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 22. Bölüm - Begüm, Poyraz'la ilgili sırrı Ayşegül'e söylüyor! Poyraz'ın polis olduğunu öğrenen Ayşegül ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor!

POYRAZ KARAYEL 21.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Poyraz, Sema'yı vuruyor! Sefer ise Sema'nın intikamını Zafer'in avukatından alıyor! Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 20. Bölüm - Mümtaz, kendini kurtarmak için Zafer'le iş birliği yapıp Sema'yı oyuna getiriyor! Bahri, kendisine ihanet eden Sema'yı infaz edecek mi?

POYRAZ KARAYEL 19.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 19.yeni bölüm yeni fragman. Poyraz Karayel bu Çarşamba'da oldukça iddialı bir bölümle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Bahri Umman geçmişte işlediği suçun bedelini yeni ödüyor. Sema, babasının ölümünden Bahri Bey'in sorumlu olduğunu öğrenir ve silahı göğsüne dayar. Sema Bahri Umman'ı vurabilecek mi ?

Poyraz Karayel yeni bölümde yaşanan bu gelişme Umman ailesini derinden yaralasa da düşmanlarını memnun eder. Zafer, Bahri Umman ha Sema arasındaki bu olayı öğrendiğinde yüzünde güller açar. Poyraz Karayel'in Ayşegül'den sakladığı bir şeyler vardır ve bu sırlar Poyraz'ı rahatsız eder. Poyraz içindekileri Ayşegül'e anlatmaya karar verir ve Ayşegül duyduklarına inanmakta zorlanır. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 13 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerinin karşısında olacak..

POYRAZ KARAYEL 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Poyraz Karayel 17.son bölüm,  Poyraz, bir gece vakti geldiği Ayşegül'ün evinin önünde ortalığı ayağa kaldırıyor. Ayşegül'den beklediği ilgiyi göremeyen Poyraz öyle bir şey yapıyor ki Ayşegül'ün tüm dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Evin camını taşla kıran genç aşık eninde sonunda Ayşegül'ü dışarı çıkarmayı başarıyor.

POYRAZ KARAYEL 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel 16. Bölüm - Ayşegül ve Poyraz istedikleri gibi Mümtaz ve Ünsal’ı köşeye sıkıştırmayı başarırlar. Ama beklenmedik bir sürpriz, bütün planlarını alt üst ederken, dinleme cihazını fark eden Zafer de Bahri’yi başka bir tuzağa çekmenin yolunu bulmuştur

POYRAZ KARAYEL 15.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz'ı memleketinden sürmek isteyen ve sonra yaptıklarına pişman olan Bahri Umman şimdi yaptıklarından pişmandır. Poyraz ile kızının ilişkisi arasında kalan Bahri Bey Poyraz ile konuşmak ister. Ayşegül ise bunu yapmaması için babasına adeta yalvarır. 

POYRAZ KARAYEL 14.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahri'nin adamları rehin alınıyor! Mümtaz ise Poyraz'ı hiç ummadığı yerden vurmaya çalışıyor! Poyraz ise Ayşegül'ün gönlünü almak için elinden geleni yapıyor! 

POYRAZ KARAYEL 13.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz hastanede yaşam mücadelesi verirken,  Ayşegül Poyraz’ın vurulmasından dolayı hala Bahri’yi suçlamaktadır. Bahri Poyraz’ın kendisi için canını tehlikeye attığını öğrendiğinde çok üzülür. Ayşegül ise Poyraz’ın bunu neden yaptığının farkındadır ve Poyraz’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir.

Bütün planları bozulan Zafer için artık Poyraz tek hedeftir. Songül çocuk sahibi olmak için başını belaya sokacak bir yola girerken Sadreddin, Zülfikar, Sefer ve Taşkafa da büyük bir tuzağa doğru gitmektedir.  

Poyraz Karayel'e Yeni İsim

Kanal D'nin sevilen dizisi "Poyraz Karayel", ikinci sezonu yeni transferlerle karşıladı. Ekibe yeni katılan isimlerden biri de İdil Fırat oldu.

"KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Celena rolüyle hikayeye dahil olan Fırat, "Entresan biçimde hiç dizi izlemeyen kesimin bile izlediği bir iş bu, kendimi şanslı hissediyorum" diyor.

Kanal D’den Poyraz Karayel kararı

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel hakkında flaş bir karar verildi. Poyraz Karayel'in reytinglerinin iyi gitmesinin ardından Kanal D yönetimi harekete geçti. Limon Film ve Kanal D arasında yeni sezon anlaşması yapıldı. Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar gibi isimlerin yer aldığı dizinin akıbeti belli oldu. Limon Film ve Kanal D son yaptığı görüşmeler ve reytinglerin iyi gidişinden dolayı yeni sezon anlaşmasını yaptı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!