Polise molotof atan asker yakalandı!

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'nın yol kapatıp korsan gösteri yaptığı sırada polise molotof bombası atan kişilerden biri asker çıkı.

Polise molotof atan asker yakalandı!
Polise molotof atan asker yakalandı!
GİRİŞ 05.10.2015 11:35 GÜNCELLEME 05.10.2015 11:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gülbahçesi Mahallesi'nde bölücü terör örgütü PKK yandaşları yol kesip ateş yaktı. Polis, olay yerine giderek gösteriye katılanları önce yolu açması için uyardı. Ancak PKK yandaşları el yapımı bomba, havai fişek, molotof bombası ve taş atarak karşılık verince polis de tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.

GRUPTAN POLİSE ATEŞ AÇILDI

Daha sonra grup içinden polise silahla ateş açıldı. Bunun üzerine polis de ateş açarak gruba karşılık verdi. Grupta bulunan Zekeriya Baysal ve Hayrettin Akman yaralandı. Polis, yaralılar için ambulans çağırıp hastanelere kaldırılmasını sağladı.

EYLEMCİ HAVA DEĞİŞİMİNE GÖNDERİLEN ASKER ÇIKTI

Yaralılardan Hayrettin Akman'ın Tunceli'de vatani görevini yaparken hava değişimi alıp memleketi Adana'ya geldiği ortaya çıktı. Polis, askerden hava değişimine gelen Akman'ın molotof bombası attığını belirledi. Hastanede tedavilerinin ardından sorguya alınan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Akman, asker olduğu için asker tarafından adliyeye götürüldü. Zanlılardan Zekeriya Baysal tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Akman adli kontrol ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • cabbar 8 yıl önce Şikayet Et
    uygulama çok yanlış TC KİMLİKLERİ derhal alınmalıdır. Terör yandaşı diye bişe olabilirmi arkadaşlar. Bunlarda teröristtir.Terör muamelesi görmelidirler ya gebertilmeli yada TC KİMLİKLERİ ellerinden alınmalıdır.Bu UYGULAMANIN yapılması gerekiyor.Başka türlü Temizlik olamaz.Her seferinde TERÖR yanlısının haberlerinimi dinleyecek saçma sapan sistem yapılıyor , tazik sıkma felan bunlar halk içindeki normal insanlara sıkılır..Terör yanlısı demek terör demektir bunlara ancak ve ancak ya ateş edilip gebertilir yada TC Kimlikleri alınıp ülkeden atılmalıdır.
    Cevapla
  • sultan 8 yıl önce Şikayet Et
    öbür bacagınıda kırmalı al sana molotof kokteyli oglumm
    Cevapla
  • Realist 8 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi ya!!!!Bu köpekleri şımartıp masum halkın da tepesine tebelleş ettiğiniz yetmedi mi? Adli kontrol için serbest bırakmak nedir? Molotof atarken sıkın kafasına, o da olmasa tıkın kodese, yatsın 15-20 yıl, çıkınca da götürün kışlaya hela temizlete temizlete askerliğini tamamlattırın bu köpeklere!!! Teröre sıfır tolerans istiyoruz!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!