4 polisin 10 binlik Ankara sırrı çözüldü

17 Aralık'ın devamı niteliğinde olan 25 Aralık operasyonunda 4 polisin sır seyahati deşifre oldu.

4 polisin 10 binlik Ankara sırrı çözüldü
4 polisin 10 binlik Ankara sırrı çözüldü
GİRİŞ 06.10.2015 07:37 GÜNCELLEME 06.10.2015 11:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

25 Aralık darbe operasyonunda görevli 4 polisin 10 bin lira ödenekle Ankara’daki 4 günlük sır seyahatlerinin nedeni baz bilgilerinde ortaya çıktı. Polislerin telefonları 4 gün boyunca gece vakitlerine kadar bakanlıklardan sinyal verdi. Özellikle İçişleri Bakanlığı’nın sinyal bilgisi tespit edildi. Polislerin operasyonla yetkililerin tepkisini ölçmek amacıyla gönderildiği ortaya çıktı. 

"İHALE TAKİBİNE GİTTİK” 

25 Aralık operasyonunda İstanbul Mali Şube’de görevli 4 polis memuru operasyondan bir hafta önce 10 bin lira ödenekle Ankara’ya gönderildi. Polisler Ankara’da bulundukları süre boyunca da İstanbul’da çalışıyor gibi gösterildi. Ankara’da 4 gün geçiren polisler, Ankara’ya yapılacak bir ihaleyle ilgili takibe gönderildiklerini söylediler. 

BAKANLIKTAN SİNYAL VERDİ 

Ancak gerçek telefonlarındaki baz bilgilerinden ortaya çıktı. 4 polisin telefonun 4 gün boyunca gece vakitlerine kadar bakanlıkların çevresinden sinyal verdi. Özellikle İçişleri Bakanlığı’ndan sinyal bilgisi tespit edildi. Polisler 4 gün boyunca gece gündüz bakanlıkların çevresinde nöbet tutmuş. Polislerin operasyonla ilgili hükümet yetkililerinin nabzını ölçmek için gönderildikleri düşünülüyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 2
  • sungurbey 8 yıl önce Şikayet Et
    inlerine girin şunların
    Cevapla
  • mensur 8 yıl önce Şikayet Et
    kaynak sıkıntılı:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak