Bilal Erdoğan: Sadece korkaklar kaçar

Hakkında "İtalya'ya kaçtı" şeklinde haber yapılan ve aleyhinde kampanya yürütülen Bilal Erdoğan, konuştu. Erdoğan iddialara sert çıktı.

Bilal Erdoğan: Sadece korkaklar kaçar
Bilal Erdoğan: Sadece korkaklar kaçar
GİRİŞ 07.10.2015 10:14 GÜNCELLEME 07.10.2015 10:38
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, 2012'den beri ara verdiği doktorasını tamamlamak için geçici süreyle İtalya'da bulunduğunu belirterek, hakkında yapılan yalan haberler ve algı operasyonlarıyla ilgilenmediğini; avukatının, kişilik haklarına saldıranlara karşı hukuk mücadelesini başlatacağını söyledi.

Erdoğan, "Ben sadece doktora için İtalya'dayım, fırsat buldukça ülkeme geliyorum ve geleceğim, doktora bitince ülkeme dönecek, inşallah son nefesime kadar da ülkemde yaşayacağım. Sadece korkaklar kaçar" dedi.

Bilal Erdoğan, Washington'daki Johns Hopkins Üniversitesi'nde başladığı doktoraya 2009'dan itibaren İtalya'da devam ettiğini ancak sağlık sorunları nedeniyle 2012 yılında eğitimine ara verdiğini dile getirdi. 

Doktorasını tamamlamak üzere geçici bir süreyle İtalya'da bulunduğunu vurgulayan Bilal Erdoğan, "İtalya'ya kaçtığı" yönündeki değerlendirmelerin ahlaka, vicdana sığmayan algı operasyonları olduğunu ifade etti.

Dünyanın üç ayrı ülkesi ABD, İtalya ve Çin'de bulunan Johns Hopkins Üniversitesi İleri Uluslararası İlişkiler Bölümü SAIS'te doktora yapan Bilal Erdoğan, şunları söyledi:

"Johns Hopkins, Washington merkezli ancak Çin ve İtalya'da faaliyet gösteren bir üniversite. Alanında dünyanın en önemli üniversitelerinden biri. Doktorama Washington'da başlamış, 2009'dan itibaren de Türkiye'ye yakınlığı nedeniyle İtalya'da devam etmiştim. Ancak sağlık sorunları nedeniyle 2012'de doktorama ara verdim. Bu yılın güz döneminde de eğitimimi tamamlamak üzere yeniden İtalya'ya geldim. 1950 sonrası Türkiye-İtalya ekonomilerini ve iki ülkenin gelir dağılımlarını araştırıyorum. Bolonya'da bulunan tez danışmanımın yanında çalışmalarımı sürdürüyorum. Bir buçuk, iki yıl içinde tezimi tamamlayacak ve Türkiye'ye döneceğim."

"10 gün önce Kurban Bayramı için Türkiye'deydim"

Erdoğan, İtalya'ya 30 Ağustos'ta geldiğini ve çalışmalara başladığını anlatarak, "10 gün önce de Kurban Bayramı için Türkiye'deydim. İnşallah bu süre içinde de fırsat buldukça ülkemi ziyaret edeceğim" ifadesini kullandı.

Bilal Erdoğan, medya ve sosyal medyada hakkında ortaya atılan iftiraları izlemediğini ve bunlarla ilgilenmediğini, tamamen tez çalışmasına yoğunlaştığını vurguladı. 

"Son nefesime kadar ülkemde yaşayacağım"

Avukatının, kişilik haklarına saldıranlara karşı hukuk mücadelesini başlatacağını aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:

"Medya ve sosyal medyada hakkımda yazılanları izlemiyorum ve hiçbiriyle de ilgilenmiyorum. Zira hakkımda yazılanlara bakınca, insanların hiç bilmedikleri bir konuda ve hiç tanımadıkları biri hakkında ne kadar zalimleşebildiğini görüyor, onlara acıyorum. Ben sadece doktora için İtalya'dayım, fırsat buldukça ülkeme geliyorum ve geleceğim, doktora bitince ülkeme dönecek, inşallah son nefesime kadar da ülkemde yaşayacağım. Sadece korkaklar kaçar.

'İtalya'ya kaçtı' yalanını üretenler ve yayanlar acaba aynada kendilerine nasıl bakabiliyorlar  Haydi aynada yüzlerine bakabiliyorlar, peki çocuklarının, eşlerinin, anne babalarının yüzüne nasıl bakabiliyorlar  Gerçekten acınası haldeler. Bunlarla ilgilenmiyorum ve ilgilenmeyeceğim. Avukatım gerekli hazırlıkları yapıyor. İftiracılarla, kişilik haklarıma saldıranlarla, algı operasyonu yapanlarla avukatım hukuk içinde mücadele edecek"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim kaçacakalr az kaldı dediyse şimdi kaçtılar.. Reis bizimdir, kimseye vermeyiz ne onu nede sevdiklerini.. Sevdikleri sevdiklerimizdir
    Cevapla
  • SERDAR 8 yıl önce Şikayet Et
    Medya son zamanlarda ciddi anlamda karalama kampanyası olarak kullanılıyor. Bu sisteme bir dur demek lazım.
    Cevapla
  • troll1 8 yıl önce Şikayet Et
    Reis'in oğlu bizim emanetimizdir.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de doktora yapmak için alesten, dilden yüksek puan almak lazım.
    Cevapla
  • levent 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem dil zayıf hem de alesten istenen puanı alamaz diyorsun yani.E doğru söze ne denir.
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel medya kaçtı yaygarası yapıyor kendi adamları savcı hakimlerinin kaçışını gündem etmiyor kaldıki onlar suç işlemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil