Roketle öldürdüğü polisi benzin dökerek yaktı!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, roketatarla şehit edilen bir polisin benzin dökülerek defalarca yakıldığını söyledi

Roketle öldürdüğü polisi benzin dökerek yaktı!
Roketle öldürdüğü polisi benzin dökerek yaktı!
GİRİŞ 07.10.2015 11:42 GÜNCELLEME 07.10.2015 11:54
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da seçim çalışmalarını yürüten AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır 1'inci sıra Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"O GÖRÜNTÜ KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL AMA..."

Şırnak'ta polise roket atarken öldürülen ve daha sonra cesedi polis aracına bağlanarak sürüklenen Hacı Lokman Birlik ile ilgili yayınlanan görüntü ile ilgili soru üzerine Ensarioğlu şunları söyledi: "Şırnak'taki görüntü kabul edilebilir ve affedilebilir bir şey değil. Ölen şahıs kim olursa olsun, ölünün bedeni üzerinde asla bu yapılamaz ve kabul edilemez. Ben görüntüleri izledim, görüntüler polis aracının içinden çekilmiş ve çeken yaymış. Yani bunu yapan çekmiş ve çektikten sonrada yaymış, bu algı operasyonudur. Sayın Başbakan en sert şekilde eleştirdi ve soruşturma başlatıldı. Gereken neyse yapılır. Yani bu yanlışı yapanın gerek kasıtlı, gerek kasıtsız hangi amaçla yapılırsa yapılsın gereği yapılır. Soruşturma başlatıldı. Ancak, yani burada sadece tuzaklanmış olabileceğine dair ölen kişinin, PKK'lının bir kaç metre sürüklenmesi ve o tuzağın ortaya çıkarılması bahanesiyle aracın arkasına bağlanıp, çekilip görüntülerinin yayınlanması hiç bir şekilde kabul edilebilir değil, manidardır ve gerekenin de yapılması gerekir."  
 
'ROKETLE ÖLDÜRDÜKLERİ POLİSİ BENZİN DÖKEREK YAKTILAR'
 
Galip Ensarioğlu, Şırnak'taki görüntünün seçimlere 25 gün kala AK Parti'yi hedefe koyup bunun siyasetinin yapılmasını da asla kabul etmeyeceklerini kaydederek şöyle konuştu: "Onu derseniz geçen hafta Silvan'da, Diyarbakır Çermikli polisi roketatar ile öldürenler, daha sonra kepçenin içerisinde benzin döküp defalarca yaktılar ve Çermikli hemşerimiz bir avuç küle dönüştü. Ölmüştü roketle ölmüştü, çekim yapılıyordu, bu çekimler elimizde bunu yayınlayamayız. Defalarca benzin görütülüp üzerine dökülüyor ve tekrar tekrar yakılıyor. Yani kalkıp kim kime insanlık dersi verecek. Her türlüsünü reddediyor ve lanetliyoruz. Gerek Varto'da öldürülen PKK'lının çıplak bedeninin teşhir edilmesi, gerekse Şırnak'ta öldürülen şahsın iple çekilmesi kabul edilebilir değil, hepsi hakkında soruşturma başlatıldı, bunların takipçisiyiz. Hiç bir şekilde müsamaha edilemez. Çünkü, bundan en büyük zararı da bugün iktidarda olan parti AK Parti görecektir. Buna müsade etmeyiz." 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    bedelini cehennemde yanarak odeyecekler inşallah.
    Cevapla
  • batmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    normaldir alışmışlar yasın börü yede böyle katletmediler mi
    Cevapla
  • Doğan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim şehitlerimize yapılanları unutmadık 94 yılındaki kuzey iraktaki metina ve kumride ki, askerlerimizi bombalarla tuzaklayip işkenceler ettikleri hala gözümüzden gitmiyor unutamıyorum bunlari
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    bir akparti seçmeni olarak poisimizle askerimizle iftihar ediyorum. soruşturma açanları kınıyorum. polis canını dişine takmış mücadele ediyor siyasilerin açıklarını kapıyor.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan barbarlıktır. zülümdür. Onları oyla destekleyenler hesabını Allaha nasıl verecekler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi