Öğrenci evlerinde 96 molotof ele geçirildi

Tunceli Valiliği, gözaltına alınan 12 öğrencinin evlerinde yapılan aramalarda toplam 96 molotof ele geçirildiğini bildirdi.

Öğrenci evlerinde 96 molotof ele geçirildi
Öğrenci evlerinde 96 molotof ele geçirildi
GİRİŞ 07.10.2015 12:48 GÜNCELLEME 07.10.2015 12:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, dün Moğultay Mahallesi'nde öğrencilerin kaldığı bir eve düzenlenen operasyonda molotof kokteyli ile eylem hazırlığında olduğu iddia edilen ve PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi içinde faaliyet yürüttükleri değerlendirilen 12 öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi.

Öğrencilerin evlerinde yapılan aramada 96 molotof elegeçirildiğinin belirtildiği Valilik açıklamasında, "6 Ekim 2015 günü güvenlik güçlerince merkez Moğultay Mahallesinde bulunan bir adrese gerçekleştirilen operasyonda bölücü terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H içerisinde faaliyet yürüttüğü değerlendirilen ve eylem hazırlığı içerisinde bulunan 12 şahıs gözaltına alınmıştır. Bahse konu adreste yapılan aramada (4) kasa içerisinde kullanıma hazır toplam (96) adet molotof (likit bomba) ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir" denildi.
 

YORUMLAR 6
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Serbest kalacaklarına yüzdeyüz eminim ve bunlardan en az 3 ü veya 5 i aha buraya yazıyorum gelecek 3 veya 5 sene içinde asker veya polis şehit edecekler takip edebilen etsin müneccim Değilim fakat realistim
    Cevapla
  • ilimbey 8 yıl önce Şikayet Et
    ekmek alacakları fırını yakmaya gidiyorlardır....
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    İçip içip molotof hazırlıyor dinsiz imansızlar
    Cevapla
  • Batmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bunlar okula ukumaya degil bomba yapmayA yapmayi ögrenyorlar turkiyenin gelecegi bunlarin eline kaldiysa vah ulkenin halime
    Cevapla
  • mersinli 8 yıl önce Şikayet Et
    içtikleri şişeleri divan altındamı biriktirmişler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar