Kablo hırsızları Jandarmadan kaçamadı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Şile'de Türk Telekom'un 500 kilogram enerji ve nakil kablosunu çaldığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı.

GİRİŞ 07.10.2015 12:49 GÜNCELLEME 07.10.2015 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,Şile'de Türk Telekom'un yaklaşık 500 kilogram enerji ve nakil kablosunu çaldığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, pazartesi günü Şile Kurna Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom'a ait enerji ve nakil kablolarının çalındığı yönünde gelen ihbarı değerlendirerek çalışmaya başladı. Olay yerine giden Jandarma Asayiş ekipleri şüpheli buldukları bir kamyoneti durdurdu. Kamyonette arama yapan Jandarma Asayiş ekipleri rulo halinde yaklaşık 500 kilo kablo buldu. Ekipler, şüpheli A.Ü.'yü gözaltına alarak kamyonete el koydu.

DİREKTE KABLOYU KESERKEN YAKALANDI

Jandarma Asayiş ekipleri çalışmanın devamında diğer şüpheli olduğunu değerlendirdikleri şüpheli S.Y.'yi de bir direkte bulunan kabloyu demir makasla keserken yakalayarak gözaltına aldı. Şile Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Şile JandarmaKomutanlığı'nda ifadeleri alınan A.Ü. ve S.Y. mahkemeye sevk edildi.

1 YILDA 19 KABLO HIRSIZI YAKALANDI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından son bir yıl içerisinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı olaylarıyla ilgili olarak 19 şüphelinin yakalanarak adliyeye sevk edildiği tespit edildi.

BAŞARILI JANDARMA PERSONELİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı tarafından çeşitli olayların aydınlatılması ve olaylardaki şüphelilerin yakalanmasında başarı gösteren jandarma personelinin takdirname ile ödüllendirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • bozeren 8 yıl önce Şikayet Et
    bunları o kabloyla sallandırmazsanız daha çoook yakalarsınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi