'Sevgili olmayı' reddedince...

Konya’da 25 yaşındaki H.S. adlı genç kız, daha önceden tanıdığı ve sevgili olma teklifini reddettiği garson Ü.Ç.’nin saldırısına uğradı.

'Sevgili olmayı' reddedince...
'Sevgili olmayı' reddedince...
GİRİŞ 08.10.2015 12:24 GÜNCELLEME 08.10.2015 12:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Genç kız, çevredekilerin müdahalesiyle öfkeli gencin elinden kurtuldu.

Olay, bugün saat 10.15’de merkez Selçuklu İlçesi'nde meydana geldi. H.S., yolda yürüdüğü sırada o caddedeki bir restoranda garson olarak çalışan ve daha önceden tanıdığı Ü.Ç. yaklaştı.

İddiaya göre Ü.Ç. genç kızdan hoşlandığını belirtip, sevgili olmayı teklif etti. H.S. de, kendisinin evlenme aşamasında olduğunu belirtip, teklifi reddetti. Bu cevabı duyan öfkeli garson, H.S.’ye tekme ve tokatla saldırdı. Aldırdığı darbeler sonucu yere düşen ve başını çarpan Genç kız, durumu fark edip müdahale eden çevredekiler tarafından öfkeli gencin elinden kurtuldu.

Uğradığı saldırı sonucu şoke olan ve gözyaşları içinde kalan H.S., çağrılan ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan saldırgangarson genci bulmak için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 15
  • Ankaralı Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Köpeğin zoruna bak, kız d iyor ben evlenmek üzereyim. O hala ne idüğü belirsiz bir ailenin ne idüğü belirsiz çocuğu gibi hareket edip, kıza tekme tokat giriyor. Kızın ailesi ve nişanlısı bu ite bunu bırakmamaları gerekir.Gerekirse çalıştığı restoranı başına yıksınlar.Restoren sahibi iyi bir insan evladı olsa, bu iti işten atardı.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    buranın türkiye olduğunun en büyük delili velevki bu saldırgan yakalandı sarhoşdum anama sövdü bana hakaret etti erkekliğime de laf attı dayanamadım vurdum derse hatta gururumla oynadı derse karşı dava açıp tazminat falan isteyebilirmi hukuk okumadığım için bilemiyorum bilen varsa yazsın da öğreneyim
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    vah nesil vah zinaya aşk dediler arsızlığa cesaret dediler bir milletin ahlakını işte böyle bitirdiler...ne demek sevgili kızını oğlunu terbiyeden uzak yetiştrien anne babalar allah size merhemet etmez.
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuşma marksist hdp
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapamıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar