Büyük operasyon! Helikopterler hareket etti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece Hakkari-Yüksekova karayolunda yapılan saldırının ardından başlatılan operasyon sürüyor.

Büyük operasyon! Helikopterler hareket etti
Büyük operasyon! Helikopterler hareket etti
GİRİŞ 08.10.2015 14:34 GÜNCELLEME 08.10.2015 14:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yüksekova-Hakkari karayolunun 20. kilometresinde dün gece saatlerinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı infilak ettirilmişti. Patlayıcının askeri aracın geçişinden sonra patlatılması olası bir faciayı önlerken, yolda büyük bir çukur oluştu. Saldırının ardından PKK'lılara yönelik başlatılan hava destekli kapsamlı operasyon devam ediyor. Yüksekova 3. Tümen Komutanlığından kalkan helikopterler, patlamanın meydana geldiği bölgede uçuş yaparken, bazı helikopterlerin de Dağlıca bölgesine gittiği görüldü.
 
  Öte yandan, geçtiğimiz gün ilçeye sevk edilen tank ve kirpi tipi zırhlı araçların Dağlıca bölgesine gönderildiği öğrenildi.
 

YORUMLAR 4
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    kırsaldan çok artık pkk ilçe merkezlerinde çok
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINIZA gurban olurum mehmetçigim polisim dualarımız sizlerle vatan bayrak için biz hazırdayız vurun gebertin ALLAH aşkına şu kafirleri şehti olmaya hazırız milyonlar olarak ALLAHIN iziniyle ALLAH korusun vatan evlatlarını amin inşallah vesallam
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dağlık bölge iz süren köpekler eşliğinde çevrilmeli,giriş çıkış bnoktaları tutulmalı ta zirveye kadar taranmalı isterse altı ay sürsün.Kim çıkarsa karşılarına öldürülmel,tek PKKlı bırakılmamalı,tek mağara bırakılmamalı..
    Cevapla
  • sadik 8 yıl önce Şikayet Et
    Geredkirse seferbirlik ilan edilsin 6 ayligina 4 milyon asker eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak