Sabah namazına kalktığında karşılaştı!

Şiddet mağduru kadın, barıştığı eşi tarafından öldürüldü.

Sabah namazına kalktığında karşılaştı!
Sabah namazına kalktığında karşılaştı!
GİRİŞ 08.10.2015 16:10 GÜNCELLEME 08.10.2015 16:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde şiddet yüzünden evi terk eden 45 yaşındaki Yasemin Gölgesiz Özdemir, af dilemesi üzerine barıştığı eşi A.Ö. tarafından 3 yerinden bıçaklandıktan sonra boğularak öldürüldü.

Olay dün (perşembe) saat 06.00 sıralarında Atça Mahallesi 19 Sokak'ta meydana geldi. Bir yıl önce arkadaşları aracılığıyla İzmir'de tanıştığı A.Ö. ile birlikte Manisa'nın Kula ilçesinde yaşamaya başlayan ve 29 Mayıs 2015'te resmi nikahla evlenen Yasemin Özdemir, kısa süre sonra eşinden şiddet görmeye başladı. Ağustos ayında Manisa Kadın Sığınma Evi'ne başvuran Özdemir, daha sonra babası Necip Gölgesiz'in yaşadığı Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi'ne geldi. Özdemir, pişman olduğunu söyleyen eşini babaevine gelerek özür dilemesi üzerine affetti.

İddiaya göre önceki akşam çift henüz belirlenemeyen nedenle kavga etti. Bunun üzerine çiftin kaldığı odaya giden anne Nevrigül Gölgesiz, kızı ve damadını gürültü yapmamaları konusunda uyardı. Odasına dönen anne, sabah namazı için kalktığı sırada açık olan kapıdan bakınca kızının kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Yaşlı kadının çığlıkları üzerine gelen komşuları, hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Yasemin Özdemir'in öldüğünü belirledi. Cinayetin 03.00 ile 06.00 arasında işlendiği tahmin edilirken, A.Ö.'nün Yasemin Özdemir'i sol bileği, sağ boyun ve sağ karın boşluğundan bıçakla yaraladıktan sonra yastıkla boğarak öldürdüğü tespit edildi. Nazilli Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemesinin ardından ilk evliliğinden 3 çocuğu bulunan Yasemin Özdemir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili zanlı A.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

Yaşananların ardından şok geçiren acılı anne Nevrigül Gölgesiz, "15 gündür hiçbir sorun yoktu. Dün akşam geç saatlerde tartışmaya başladılar. Ne olduğunu anlayamadık. Saat 03.00 sıralarında yanlarına gittim. 'Yapmayın kızım, oğlum. Babanız hasta adam rahatsız' dedim. Onlar da ‘tamam anne, bir şey yok' dediler. Sonra gidip içeriye yattım. Sabah ezanı öncesi kalkıp, abdestimi aldım. Oda kapıları ile ışıkların açık olduğunu görünce kızımın odasına gittim. Seslendim, baktım cevap vermiyor. Odaya girdim yanına gidip bir baktım kanlar içinde, meğer öldürmüş kızımı" dedi.

YORUMLAR 2
  • Neron 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yok.Eline saz alan calıp soyluyor.
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 8 yıl önce Şikayet Et
    neredesin ey idam!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!