Kurtlar Vadisi Pusu 267.bölüm fragmanı yayında mı?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de ekrana geldi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 267.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 267.bölüm fragmanı yayında mı?
Kurtlar Vadisi Pusu 267.bölüm fragmanı yayında mı?
GİRİŞ 13.10.2015 09:51 GÜNCELLEME 13.10.2015 09:52

Kurtlar Vadisi Pusu 267.bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanını fanatikleri büyük bir heyecanla bekliyor. Sevilen dizinin 267.bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada olacak detaylar haber7.com'da. 

Kurtlar Vadisi pusu yeni fragmanı izlemek için tıklayın

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümde. KVP 266. bölümü resmi kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izlemek için haberimizdeki linki izleyin.

KURTLAR VADİSİ PUSU 266. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu 266. bölümde neler yaşandı?

Gölge, tapınakçıların kaybettiği asayı geri getirerek tapınakçılara kendisini ıspatladığını gösteriyor ve yeni kuracağı devlet için bu güçlü yapılanmanın desteğini istiyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun güzel ajanı Asya (Zeynep) Polat ile tekrar yüzleşiyor. Cahit, ıssız bir mekanda pusuya düşürülür ve silahında onlara karşı koyabilecek kadar mermi yoktur. Cahit bu kumpastan nasıl kurtulacak ? Polat Alemdar Leyla'nın katillerine ulaşabildi mi ? 

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu yeni yayın döneminde, KKTC'de start verdi. Dizinin bazı sahnelerinin bir haftadır Kuzey Kıbrıs'ta çekildiği belirtilirken, Kıbrıs çekimlerin gizlilik ve titizlikle yapılmaya çalışıldığı görüldü. Dizi çekimleri Lefkoşa, Girne'nin tarihi yapıların bulunduğu meydan, Bedesten, Surlar-içi ve Büyük Han'da yapıldı. 

Kurtlar Vadisi Pusu’da şok ayrılıklar

Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekimleri Kıbrıs’ta devam ederken, ilk bölümde bazı isimlerin diziye veda edeceği öğrenildi.

Uzun yıllardır reyting rekorları kıran ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisi yeni sezon hazırlıklarına Kıbrıs’ta başladı.

ÇEKİMLER GİZLİLİKLE YAPILIYOR

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ yeni yayın döneminde, KKTC’de start verdi. Dizinin bazı sahnelerinin bir haftadır Kuzey Kıbrıs’ta çekildiği belirtilirken, Kıbrıs çekimlerin gizlilik ve titizlikle yapılmaya çalışıldığı görüldü. Dizi çekimleri Lefkoşa, Girne’nin tarihi yapıların bulunduğu meydan, Bedesten, Surlar-içi ve Büyük Han’da yapıldı.

İLK BÖLÜMDE BAZI İSİMLER VEDA EDECEK

Eylül ayında kendi gününde ve kendi saatinde başlayacak olan ‘Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerinde birçok değişim olacağı öğrenildi. Defne Samyeli’nin dizide ‘Ajan Zeynep’i canlandıracağı ve ilk bölümde bazı isimlerin diziye veda edeceği öğrenilen bilgiler arasında.

“KIBRIS DOĞRU YER”

Kurtlar Vadisi Pusu’nun Kıbrıs çekimleri ile Gazimağusa’da yaşanan mafya hesaplaşmasının eş zamanlı olması vatandaşların ilginç yorumlarına neden oldu. Vatandaşlar, dizinin Kıbrıs’ta çekilmesinin isabetli olduğu şeklinde ironi yaparken, senaryosu bakımından sıkça eleştirilen dizinin çekimleri için “Kıbrıs doğru yer” şeklinde yorumlar yapıldı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 261. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu 261.Bölüm - Cahit ile birlikte Tilki ve adamlarının peşine düşen Polat Alemdar, Safiye’nin intikamını alabilecek mi? Tilki ve kardeşi Stefan arasında neler konuşulacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU 259. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak? Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? 

KURTLAR VADİSİ PUSU 258. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tilki, Safiye'yi kaçırıyor. Polat Alemdar'a karşı elini daha da güçlendiren Andrei Polat Alemdar'dan istediği cevabı alabilecek mi? Polat Alemdar ise Tilki'nin üst üste gelen hamleleri karşısında bir seçim yapmak zorundadır. Polat, ya Tilki'nin istediği anlaşmayı yapacak ya da sevdiklerini kaybedecek. Durumun ciddiyetinin farkında olan Polat, Tilki'nin riske atamayacağı bir ismi ele geçirir. Ordinaryus'u ele geçiren Polat sevdiklerine karşılık Ordinaryus'u koz olarak kullanacaktır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 257.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar'ın tehdidine aldırış etmeyen Fehmi Kuzuzade bunun bedelini ödemeye başlamıştır. Konseyin önemli isimlerinden Can, Polat Alemdar'ın ilk kurbanı oluyor. Can'ın ölümü konsey üyelerine korku salar ve Fehmi Kuzuzade için Türkiye artık eskisi kadar güvenli bir yer değildir.

Kurtlar Vadisi Pusu 257.bölümün önemli gelişmelerinden biride Tilki'nin hamlesidir. Tilki, Pusat ve Settar Ağa'yı rehin alır. Karşılığında Polat Alemdar'dan istekleri vardır. Polat'ın ise Tilki'ye boyun eğmeye niyeti yoktur.

Defne Samyeli Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna katıldı

Ünlü sunucu-oyuncu, “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. Kurtlar Vadisi Pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim.

Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuştu.
 
Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrolünde Necati Şaşmaz’ın olduğu dizinin yeni bölümleri eylül ayından itibaren Kanal D’de yayınlanacak.

ERTAN SABAN DA KADRODA

Kadrosuna bu sezon Defne Samyeli ve Ertan Saban gibi önemli isimleri de ekleyen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kız çocuğu olan Murat Aydın, diziden neden ayrıldığıyla ilgili gelen soruları ise, "kısmet, Vadi'de oynayan her canlı bir gün ölümü tadacak" şeklinde esprili yanıt vererek geçiştirdi.

MEMATİ

Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK
Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL
“Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım..” O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi... 

ABDÜLHEY
Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI
Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU
Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO
Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA
Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA
İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR
Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA
11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu. 

AKILDA KALAN ÖLÜLER!
-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu          
-Şahin Çelik-Haşim Ağa         
-Selçuk Yöntem - Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper     
-Osman Soykut-Aron Feller         
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey     
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar       
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto 
-Didem Taslan-Gamze 
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu  
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros 
-Tamer Yiğit-Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin      
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı (Türkiye)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…