Haberi aldı dünyası başına yıkıldı!

Adana'da servis minibüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan 6 aylık hamile Yeşim Işık, hayatını kaybetti.

Haberi aldı dünyası başına yıkıldı!
Haberi aldı dünyası başına yıkıldı!
GİRİŞ 09.10.2015 14:31 GÜNCELLEME 09.10.2015 14:31

Adana'da manevra yapan servis minibüsünün çarptığı 6 aylık hamile 37 yaşındaki Yeşim Işık, karnındaki bebeği ile birlikte öldü, kadın arkadaşı 36 yaşındaki Ümit Aybaş ise ağır yaralandı. Cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan genç kadının kocası Yahya Işık, boynuna astığı eşinin baş örtüsünü koklayıp, "Kendi gitti, kokusu kaldı" diye gözyaşı döktü.

DOLMUŞ BEKLİYORLARDI

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Yavuzselim Mahallesi'nde oturan bir kız çocuğu annesi Yeşim Işık, misafirliğe gelen Ümit Aybaş'ı yolcu etmek için Atatürk Caddesi'ne çıkıp, karşı yönden gelecek dolmuşu beklemeye başladı. Bir süre sonra iki arkadaş, dolmuşun durağa yaklaştığını görüp karşıya geçmek için yürümeye başladı.

GERİ MANEVRA YAPAN MİNİBÜSÜN ALTINDA KALDI

İddiaya göre Işık ile Aybaş, kaldırımdan indikleri sırada, geri manevra yapan 42 yaşındaki Altun Bulut'un kullandığı servis minibüsünün altında kaldı. Minibüsün çarptığı Yeşim Işık ile Ümit Aybaş ağır yaralandı. İki kadın ambulanslarla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Yeşim Işık, doktorların tüm müdahalelerine rağmen karnındaki 6 aylık bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Anne ile doğmamış bebeğin ölümüne neden olan sürücü Altan Bulut ise gözaltına alındı.

"KIZIM İLE KARNINDAKİ BEBEĞİ ÖLDÜ"

Genç kadının cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberi alan Yeşim Işık'ın özel bir hastanede çalışan eşi Yahya Işık ile yakınları geldikleri Adli Tıpta sinir krizi geçirdi. Kazanın, servis minibüsü sürücüsü Altan Bulut'un dikkatsizliği sonucu meydana geldiğini ileri süren Yeşim Işık'ın babası Hüseyin Yılmaz ile kayınpederiAhmet Işık, "Arkadaşı kızımı ziyarete gelmiş. Misafir evine dönmek için yola çıkınca, kızım da okulda olan torunumu alacağını söyleyip, hem yolcu etmek, hem de onu almak niyetiyle birlikte çıkmışlar. Kaldırımın üzerinde bekledikleri sırada, servis minibüsü önlerinden geçmiş. Bu sırada karşıda da dolmuşu görünce kızım ile arkadaşı kaldırımdan caddeye inmişler. İleriye doğru giden servis minibüsü önce durmuş, sonra da geri geri gelmiş. İçindekilerin uyarısına rağmen kızım Yeşim ile arkadaşına çarpmış. Kızım ile karnındaki bebeği öldü, arkadaşı da ağır yaralandı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!