Kenan Işık öldü mü Kenan Işık enson sağlık durumu

Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın son sağlık durumu Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumu ciddiyetini korumaya devam ediyor.

Kenan Işık öldü mü Kenan Işık enson sağlık durumu
Kenan Işık öldü mü Kenan Işık enson sağlık durumu
GİRİŞ 02.12.2015 14:16 GÜNCELLEME 02.12.2015 14:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın son sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın son sağlık durumu nasıl? Kenan Işık'ın ölüm haberi sosyal medyada büyük şok yarattı. Geçtiğimiz yıl geçirdiği ani beyin kanaması sonucu 1,5 yıldır bitisel hayatta olan ünlü oyuncu Kenan Işık'ın sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Ayrıntılar burada. Geçtiğimiz günlerde Beril Işık'ın yapmış olduğu açıklamada, sesleri duyan ancak tepki veremeyen Kenan Işık'ın tedavisine evde devam edildiği ve durumunda bir değişiklik olmadığını belirtti. Geçtiğimiz yıl mart ayında gittiği spor salonunda düşerek beyin kanaması geçiren Kenan Işık 'ın sağlık durumunda herhangi bir ilerleme olmadığı belirtildi.  Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan Işık'ın bir an önce sağlığına kavuşup tekrar ekranlara dönmesi sevenleri tarafından bekleniyor.

SAĞLIK DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK YOK

Geçen yıl 21 Mart'ta saunadan çıktıktan sonra düşüp beyin kanaması geçiren ve komada 1 yıl geçiren Kenan Işık'tan iyi haber henüz gelmedi.

BAKIMINA EVDE DEVAM EDİLİYOR

Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe götürülen Işık'ın tedavisine eşi evde devam ediyor. Sesleri duyan ancak tepki veremeyen eşine bir bebek gibi özenle bakan Beril Işık'ın moralini sürekli yüksek tuttuğu belirtildi.

NASIL HASTALANMIŞTI

Kenan Işık, saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarpmıştı. Işık yaşanan kazanın ardından hemen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştı. Ameliyatı 3,5 saat süren Kenan Işık, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Malatya Yeşilyurt'ta 1947 yılında doğan Kenan Işık'ın tam adı Yusuf Kenan Işık'tır.
Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatrosu sanatçısı olmuştur. Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir.
2005 yılında Kenan Işık Erdoğan Aktaş'la tanışıp 4 Nisan 2005 tarihinde star Haber'i sundu. 12 Haziran 2005 tarihinde haberi sunmayı bırakan Kenan Işık 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının halen sunuculuğuna devam etmektedir. 21 Mart 2014 günü Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü, sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bu nedenle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı.

Twitter'ın öldürdüğü ünlüler

Metin Akpınar

Türkiye'deki son kurbanlarından biri de usta oyuncu Metin Akpınar. Sanatçının öldüğü yönündeki iddialar kısa süre içinde Twitter'da yayılırken, Akpınar'ın hayatta ve son derecede sağlıklı olduğunu duyurmasının ardından sevenleri rahat bir nefes aldı.

Münir Özkul

Türk tiyatrosunun abideleşmiş ismi Münir Özkul, Türkiye'de hakkında en çok ''ölüm söylentisi'' çıkan ünlü. Son olarak hastanede tedavi görürken Twitter'da ''Hababam Sınıfı'nın başı sağ olsun'', ''Mahmut Hoca'nın ailesine sabırlar dileriz'' gibi tweetler dolaşmaya başladı. Hastaneye giderek Özkul'un sağlık durumu hakkında bilgi alan ünlülerin tweetleri ve sanatçının ailesinin açıklamalarının ardından usta oyuncunun hayatta olduğu anlaşıldı.

Eddie Murphy

Beyazperdede izleyiciyi kahkahaya boğan Eddie Murphy, hakkında 3 Şubat'ta Twitter'da ortaya çıkan bir söylenti nedeniyle bu kez üzdü. Oyuncunun İsviçre'deki Zermatt kayak merkezinde tatil yaptığı sırada bir snowboard kazası sonucu hayatını kaybettiği duyurulurken, Twitter'ın ''yalancı çobanları'' bu kez tam mevki bile vermiş oldu ve bir anda dünyanın pek çok ülkesinden milyonlarca tweet havada uçuşmaya başladı. Bu haberlerin doğru olmadığı da er geç anlaşıldı.

Adam Ant

Yanlış söylentilerin, ocak ayı içindeki bir kurbanı da 1980'li yılların pop ikonu Adam Ant idi. Şarkıcının Turks ve Caicos Adalarında kullandığı jet ski ile beton iskeleye çarparak hayatını kaybettiği iddia edildi.

Chuck Norris

Aksiyon filmlerinin ünlü yıldızı Chuck Norris de yine geçen ay içinde öldüğü söylentisi çıkarılan bir başka ünlü isim oldu.

Jon Bon Jovi

Rock müziğin efsane isimlerinden Jon Bon Jovi hakkında çıkan ölüm söylentisi de dünyanın pek çok ülkesindeki hayranlarını çok üzdü. Geçen yıl aralık ayında Twitter'dan yayılan söylentide sanatçının New Jersey'deki bir otel odasında kalp krizi geçirdiği, hastaneye kaldırıldığı ve komada olduğu duyuruldu. Bu haberin yanlış olduğu da aynı gece ortaya çıktı. Jon Bon Jovi, topluluğu Bon Jovi'nin Facebook'taki resmi sayfasında kalp krizi geçirmediğini ve gayet sağlıklı olduğunu bildirdi.

Will Smith

Will Smith ve ailesinin başına gelenler ise tam anlamıyla bir Twitter faciası oldu. Oyuncunun Yeni Zelanda'da film çekimi sırasında kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği, polisin daha sonra ayrıntılı bilgi vereceği yönündeki tweet de başlı başına bir ''kuyruklu yalan'' çıktı. Smith'in kendisi gibi oyuncu olan ve ''Karate Kid'' filminin başrolünü üstlenen 12 yaşındaki oğlunun da kayak yaparken öldüğü, twitter üzerinde dolaşan bir başka iddia oldu.

Lady Gaga

Şarkıcı Lady Gaga ile ilgili çıkan ölüm söylentisi ise bu konudakilerin en ilginçlerinden biri oldu. ''Lady Gaga'' ismini kullanan Kolombiyalı bir adamın otel odasında ölmesinden sonra belki de kasıtlı olarak Twitter'a ''Lady Gaga öldü'' yazanlar, başta müzik piyasasının tanınmış isminin hayatını kaybettirdiğini düşündürse de gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

George Clooney

Oscarlı oyuncu George Clooney'nin de Eddie Murphy ile benzer bir biçimde öldüğünün iddia edilmesi Twitter'daki ölüm iddialarının en çarpıcılarındandı. Murphy'nin uçurumdan düştüğünü ispatlayamayan Twitter dedikoducuları, aynı yer ve zamanda Clooney'nin film çekiminde kayalıklardan uçtuğunu yazdı.
Genç kuşak yıldızlardan Lindsay Lohan'ın uyuşturucu bağımlılığından hayatını kaybettiği söylentisini yayan bazı Twitter kullanıcıları, bir başka genç şöhret Miley Cyrus'u da sanal alemde defalarca öldürdüler.

YORUMLAR 4
  • hayır 8 yıl önce Şikayet Et
    ımıyorum ama iyi birisi ya bitkisel hayatta kalıcak yada makinedn çıkarılıp yasıcak veya olcek :(/
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • tjswj 8 yıl önce Şikayet Et
    kenan ışık ölmemiştir iyi spikerdir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi