Ankara'daki patlamadan biri canlı bomba çıktı!

İlk bilgilere göre en az 20 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki patlamalardan birinin canlı bomba olduğu belirlendi.

Ankara'daki patlamadan biri canlı bomba çıktı!
Ankara'daki patlamadan biri canlı bomba çıktı!
GİRİŞ 10.10.2015 11:30 GÜNCELLEME 10.10.2015 11:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara'da tren garına giden köprü altında patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Patlamalarda en az 20 kişinin öldüğü, 100 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İlk bilgilere göre iki ayrı patlamanın olduğu ve bunlardan birinin canlı bomba olduğu belirlendi.

Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti. Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor.

Büyük patlamada tarihi tren garının da büyük hasar aldığı öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • hakkarili 8 yıl önce Şikayet Et
    Hdp yaptı gene 7 haziran seçim uyunları.barajı aşmak için yaptı.bakın seçim bitinceye kadar başka bir patlama olmaz.Çünkü istediklerini yaptılar. Artık Rahat siyasetlerini yaparlar.Kan üzerine kurulmuş bir siyasi parti.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Anlayinsana neden hep muslumanlarda savaş var nüfus %4 artışı gayri muslum lerde % 0.7 artış var 200 yıl sora müslümanların nüfusuna dan korkanlar fitneyi iyi beceriyolar ölen mumüslümanlar ortalama yaş 21 1 müslüman 200 yil sonra1600 kişi oluyor aanlayın be................
    Cevapla
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Türk halki olarak top yekün birlik olmadikca Daha Cok aglariz kahpeler her tarafda tek ümidimiz Türk silahli küvvetlari inaniyorumki bu Hain köpeklerden kana kan intikam feciolacaktir
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara malzeme lazım öldürüp sonra üzerinde siyaset yapmaları lazım çünkü tutunacak başka bir şeyleri yok deniz gezmiş gibilerini öldürttüler 40 yıldır üzerinde siyaset yapıyorlar surucu yaptılar bu olaylar oluyor kan siyasetine lağnet olsun lan yazık günahtır ey kafirler ey mürtedler insandır canlıdır hakkın yarattığıdır be.
    Cevapla
  • Istanbullu 8 yıl önce Şikayet Et
    Disk ci o Kadina Savcilik Dava acmasi Lazim,Polisimizi Sehit et sonra sucla simdi Polis kendini Havvaya mi ucurdu diyecekler,HDP garanti bilir kimin yaptigini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı