3 gün yas ilan edildi

Başbakan Davutoğlu, 3 gün ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 10.10.2015 17:47 GÜNCELLEME 10.10.2015 19:26
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Başbakanlık, terör saldırıları sonucunda şehit olan asker, polis ve köy korucuları ile hayatını kaybeden vatandaşların acı kaybından dolayı 3 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıkladı.

Başbakanlık internet sitesinde yer alan açıklamada, "son dönemde artan ve ülkede huzur ve barış ortamını bozmayı amaçlayan menfur terör saldırıları sonucunda şehit olan asker, polis ve köy korucuları ile hayatını kaybeden vatandaşların acı kaybından dolayı üç gün süreyle milli yas ilan edildiği" belirtildi.

Açıklamada, "Yas alameti olarak yurt ve dış temsilciliklerimizde 12 Ekim Pazartesi günü güneşin batımına kadar bayraklar yarıya çekilecektir" ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 28
  • k.yanar 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yası ya bombayı patlatan pkk ölenler hdp li, patlatanda ölende kendileri ülke neden yas tutsunki? onca Şehit verdik yas ilan edilmedi. amaç hdpkk nın düşen oylarını toparlamak
    Cevapla
  • kabzacı 8 yıl önce Şikayet Et
    ben yasmas tutmam
    Cevapla
  • Osmanmert 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit polisimize allahtan rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • SİVEREKLİ ZAZALAR. 8 yıl önce Şikayet Et
    Üç günde teröristlerin ilerine girin ve imha edin... pkk hdp paralelcilerin
    Cevapla
  • yürek sızım 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir çocuk gözleri önünde sehit olan babasını uğurladı bugün...onun yasını tutuyorum ve onun gibi çocukların...duam sizler gibi büyümeden büyüyen tüm çocuklar için.Rabbim rahmet ve merhamet kanatlarını indir cennet ülkeme.Sen merhamet et ki Rabbim ocaklar sönmesin.çocuklar babasız,kadınlar eşsiz kalmasın.Sen merhamet et ki bizlere çünkü dönüşumüz ancak Sana...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!