MTSAS Ehliyet sınavı sonuçları MEB açıklandı mı?

10 Ekim tarihinde ehliyet sınavına girenler, Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınavı sonuçları açıklandı mı?

MTSAS Ehliyet sınavı sonuçları MEB açıklandı mı?
MTSAS Ehliyet sınavı sonuçları MEB açıklandı mı?
GİRİŞ 20.10.2015 09:08 GÜNCELLEME 20.10.2015 09:08

10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen Ehliyet sınavı soru ve cevapları MEB tarafından yayınlandı. Adaylar sınav sorularını www.meb.gov.tr adresinden görüntüleyebilirler. Peki 10 Ekim Ehliyet sınavı sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde. 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilen Ehliyet sınavı (MTSAS) soruları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi internet sitesi www.meb.gov.tr adresinden görüntülenmeye açıldı. Peki 10 Ekim Ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar!

10 EKİM EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN 

10 EKİM EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN 

 

son dakika haberleri

Stajyer ehliyet fiyatları ne kadar?

Stajyer Ehliyet uygulamasından önce yapılacak olan Ehliyet sınav başvuruları sona erdi. Ehliyet almak isteyen adaylar artık stajyer ehliyet başvurusu yapacak. Peki Stajyer Ehliyet fiyatları ne kadar?

Türkiye Sürücü Kursları Konfederasyonu (TUSEKON) Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Başkan Vekili Kenan Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stajyer ehliyet uygulamasının 1 Ocak 2016'da yürürlüğe gireceğini hatırlattı.

Çetin, stajyer sürücülük, meydana gelen trafik kazaların önlenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından müfredata konulmuş faydalı bir sistem olduğunu belirtti.

Ehliyet sınavı sonuçları nereden öğrenilir?

Sürücü adayları, 10 Ekim 2015 ehliyet sınav sonuçlarını www.meb.gov.tr internet sitesindeki sorgulama ekranından öğrenebilecek. Ehliyet sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki linki kullanarak sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Önceki sonuç açıklama tarihlerine bakılarak 10 Ekim 2015 Ehliyet Sınav Sonuçları açıklanma tarihi 20 Ekim 2015 olarak tahmin ediliyor.

Sürücü adayları sonuçların açıklandığı günden itibaren TC Kimlik No ile sınav sonuçlarını ve puanlarını www.meb.gov.tr internet sitesinden öğrenebilecekler.

Ehliyet sınavından başarılı olmak için İlk Yardım, Trafik ve Çevre, ve Araç Tekniği derslerinden oluşan 50 soruluk testten en az 70 puan almak gerekiyor. 10 Ekim 2015 Ehliyet sınavı soru ve cevaplarını aşağıdaki linki kullanarak görüntüleyebilirsiniz.

2015 yılında yapılacak olan 6 ehliyet sınavının 5 tanesi yapıldı. Son ehliyet sınavı 10 Ekim 2015 tarihinde yapıldı.

10 Ekim 2015 tarihli MTSAS Ehliyet Sınav sonuçlarının 20 Ekim 2015'te açıklanacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti