ÖNDER: Kirli ellerin hedefi olduk

ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği, Ankara'daki patlamayla ilgili açıklama yaptı.

ÖNDER: Kirli ellerin hedefi olduk
ÖNDER: Kirli ellerin hedefi olduk
GİRİŞ 12.10.2015 18:43 GÜNCELLEME 12.10.2015 18:43

Açıklamada, '' Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi ile aynı bedenin azaları olan bizler, bedenimiz güçlendikçe, ruhumuz şahlandıkça kirli ellerin daha çok hedefi olur hale geldik.'' ifadeleri yer aldı.

ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nden yapılan açıklama şu şekilde;

Ankara’da meydana gelen ve 100'ün üzerinde kişinin ölümüne, 246 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama, bu ülkenin yüreğinde gerçekleşmiştir. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi ile aynı bedenin azaları olan bizler, bedenimiz güçlendikçe, ruhumuz şahlandıkça kirli ellerin daha çok hedefi olur hale geldik.

Türkiye büyüdü. Fakat Büyük Türkiye’nin varlığı bir kenara düşüncesine bile tahammül edemeyenler, Türkiye’nin ümmetin umudu haline gelmesi ile tuzakları ve planları alt üst olanlar, her zaman ki gibi “ölüm”den medet umdular. Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde, dünya Müslümanlarının umudu Türkiye’dedir. Yaşadığımız acılar bizi yıldırmamalı. Zira sorumluluklarımız her geçen gün daha da artmaktadır.

İmam hatipliler, Türkiye’nin umudu olarak bu sorumluluktan üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmiştir. Bundan sonra da yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerekir. Bu noktada bizler her türlü ayrışmanın ancak ümmet bilinci ile ortadan kalkacağını, tüm çatışmaların ancak bu şuurla sonlanacağını yeniden ve yeniden hatırlatmak istiyoruz.

Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize de başsağlığı diliyoruz.

ÖNDER Adına;
Genel Başkan
Halit BEKİROĞLU

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü