Ankara'daki saldırıda ölenlerin yakınlarına maaş

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler ve ölenlerin yakınları terör mağduru sayılacak.

Ankara'daki saldırıda ölenlerin yakınlarına maaş
Ankara'daki saldırıda ölenlerin yakınlarına maaş
GİRİŞ 13.10.2015 09:39 GÜNCELLEME 13.10.2015 09:52
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Son derece ağır bir tablonun olduğuna dikkati çeken Kurtulmuş, "Bu tablo karşısında terör mağduru olan ölenler, ölen yakınları, yaralı kardeşlerimiz terör mağdurudurlar. Bu kapsamda 5233 Sayılı Yasa kapsamında ölenlerin yakınları, ayrıca bu terör saldırısında malul kalanlar, gerçekten onların aileleriyle ilgili, yasa neyi emrediyorsa, bununla ilgili yasal düzenlemenin yapılması Bakanlar Kurulu'nda kararlaştırılmıştır, ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu konuyla ilgili görevlendirilmiş.

Bu konuyla ilgili daha önceki terör saldırılarında olduğu gibi kısa süre içerisinde ölenlerin yakınlarına maaş bağlanması, sakat kalanların malullük işlemlerinin hızla tamamlanması, ölenlerin ve malul olanların yakınlarına kamuda istihdam sağlanması ve çocuklarına burs imkanlarının sağlanması gibi yasanın emrettiği hususlarda ilgili adımların atılması kararlaştırılmıştır" diye konuştu.

YORUMLAR 112
  • Yuh artık 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olur mu kardeşim. Adamların yaptığı eylemin amacı belli. Hepsi devlet düşmanı. Bir sürü vatansever insan bir ay çalışıp asgari ücrete talim edecek, dinsiz imansız teröristlerin yakınları 800 küsür lira maaş alacakmış beleşe memur olacakmış. Böyle bir şeye gerek yoktu.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç sekmeden ak partiye oy verdim verdirttim sırf şu maaşdan ciddi kararsızım onca şey değilde şu maaş olmadı
    Cevapla
  • Oguz 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas oyuna gelmeyelim sakin, bu maas olayi yine bunlarin bir tezgahi bu hainler cok sinsi oynuyor, hükümet asagi tükürse sakal yukari tükürse biyik, ben sahsen karsiyim maas baglanmasina vede bunlar kesinlikle sehit olamazlar, . !!! Her zamandan Fazla hükümete yani akp' ye destek olmamiz gerekiyor ve bunlarin oynuna gelmeyelim.
    Cevapla
  • sabır 8 yıl önce Şikayet Et
    ne maaşı ya bu ne saçmalık.bu düpedüz insanları hdp ve chp nin kucağına atmaktır.hükümet bu konuda niye bu kadar eziliyor anlamıyorum. ölenler saflarını belirlemiş oldu.(hasbelkader orda olanlar hariç
    Cevapla
  • yğit58 8 yıl önce Şikayet Et
    terörün bi mağduru varsa onlarda vatanını gercekten seven,yıllarca terör bitsin diye maddi manevi bedeller ödeyen,yeri geldiğinde kardeşini evladını yakınını toprağa gömen yeri geldiğinde terör harcamalarının sebep olduğu yoksulluğu yaşayan insanlardır..Siz adamsanız bunlara maaş bağlayın Ankara yı cizreye çevireceğiz diyenlere değil..aha şimdi size oy verirsem lanet olsun bana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor