Canlı bomba kimler için patlatıldı?

Ankara'da 97 canı aramızdan alan terör saldırısı sonrası HDP'nin maskesi bir kez daha düştü!

Canlı bomba kimler için patlatıldı?
Canlı bomba kimler için patlatıldı?
GİRİŞ 13.10.2015 09:50 GÜNCELLEME 13.10.2015 09:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısı olan Ankara'daki patlama sonrası HDP ve HDP'nin başındaki ismin yaptığı açıklamalar skandal nitelikteydi. Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın maskesini düşüren önemli bir yazı kaleme aldı. Korkmaz, Demirtaş için, "Mister Demirtaş, Türkiye'deki Gladio'nun siyasi maskeli bir piyonu olarak tüm hücreleriyle terörizmi benimsemiş bir PKK'lıdır ve de “barış” sözcüğünü her sarf ettiğinde “şiddeti, terörü” çağırmaktadır!" dedi.

Demirtaş'ın maskesinin bir kez daha düştüğünü söyleyen Korkmaz şu tespitlerde bulundu:

PKK, 20 Temmuz'daki Suruç katliamıyla birlikte malum süreci sona erdirip terör eylemlerine yeniden başladı ve çok ağır kayıplar verdi. Şimdiye kadar görülmemiş bir yenilgiyi yaşıyor. HDP, parçası olduğu terör örgütünün candan destekçisi sıfatıyla PKK terörizmine kol kanat gerdi. Bu durumun, başta emanet oylar olmak üzere HDP'nin 1 Kasım'daki oylarını “aşağıya çekeceği” çok geçmeden anlaşıldı. Van mitingine sadece yüz elli kişinin katıldığını, saymıyorum bile… Bu arada, PKK'nın 7 Haziran sonrası stratejisi çöktü. Sözde “özerklik” girişimleri berhava oldu. Cizre'yi “kurtarılmış bölge!” yapmayı amaçlayan saldırıları un ufak edildi. Terör örgütü, bölge halkından beklediği desteği bulamadı.

CANLI BOMBA KİMLER İÇİN PATLATILDI?

Mister Demirtaş, “canlı bombaların patladığı” alanda mikrofonu eline alıp “ufaktan bir miting” yaptı ve 1 Kasım seçimi için oy istedi! Gladyo'sal misyonu gereği “Saray”ı hedef yaptı! Yas tutması gereken zamanda, sahne aldı! Maskesi bir kere daha düştü. “Canlı bomba, kimler için patlatıldı?” sorusunun cevabı, işbu sahnede saklıdır.

PKK İLE IŞİD'İN KISA ALANDAKİ PASLAŞMALARI

5 Haziran'da HDP'nin Diyarbakır mitinginde patlayan bomba ile 20 Temmuz'da Suruç'taki canlı bombayı; Ankara'daki saldırıyla aynı çerçevede değerlendirmek gerekiyor. “Kontra” bir terör üçlemesidir. Üçünün hedefi ortaktır. Diyarbakır'daki patlamanın arkasından PKK çıktı, oysa IŞİD denmişti. Suruç'taki eylem için çoğunlukla IŞİD işaretlendi. Canlı bombanın kimliği, olaydan 14 saat sonra HDP'liler tarafından Emniyet'e teslim edildi, kafalar karıştı! Suruç patlamasının IŞID maskeli bir PKK'lının işi olabileceği hususu ise, Bergama'daki bir PKK'lı provokatörün üzerinden çıkan IŞİD kimliği ile akıllara gelmişti! PKK veya IŞİD: İki terör örgütü arasındaki “dar alanda kısa paslaşmalar” kadraja girmiş durumda!

TÜRKİYE'YE "SURİYE'YE KARIŞMA" MESAJI

Ankara'daki saldırı, Terör Partisi HDP'yi “mağdur” göstermeye ayarlı “kontra” bir terör eylemidir. 1 Kasım öncesinde; özelde “HDP'nin oylarını sağlama almayı, saflarını sıklaştırmayı” genelde “AKP karşıtı cepheyi” genişletmeyi hedeflemiştir. Bir diğer yandan da, işbu canlı bomba üzerinden Ankara'ya “Suriye'ye karışma!” mesajı verilmiştir!

Mister Demirtaş'ın, Kobani Kalkışması'nın hemen öncesinde yaptığı Washington ziyaretinde Türkiye'nin adını ezberlediği “eski kaşar” CIA ajanı ile “derin temaslarda” bulunduğu biliniyor. Kobani eylemlerinde katledilen 51 vatandaşımızın dökülen kanlarından HDP'nin eş genel başkanı mesuldur.

HDP Merkez Yürütme Kurulu'nun dün bir açıklama yaparak sokağı işaretlemesi ve “Gelin hep birlikte hayatı durduralım” çağrısı yapması Terör Partisi'nin muhtemel bir “kaos” için çaba göstereceğinin işaretidir. Tam da burada, Demirtaş'ın Suruç'taki saldırıyı müteakip “Silahlanın!” yollu çıkışını hatırlayalım! Ankara'daki patlamadan sadece dakikalar sonra, ortada hiçbir kanıt yokken; terör eylemini düzenleyen adres olarak, DİSK'in tereddütsüz olarak “polislerimizi” Demirtaş'ın da kafadan “devleti” suçlaması… Tam da, bu iftirayı atanların… Saldırının arkasındaki organizasyonun ya da güç odağının “bir parçası veya yandaşı” olduklarını göstermeye yetiyor!

Güvenlik güçlerini, hükümeti veya Saray'ı suçlayanların ortak özelliği, PKK terör örgütüne “kusursuz bir destek” veriyor olmalarıdır! Mister Demirtaş, Türkiye'deki Gladio'nun siyasi maskeli bir piyonu olarak tüm hücreleriyle terörizmi benimsemiş bir PKK'lıdır ve de “barış” sözcüğünü her sarf ettiğinde “şiddeti, terörü” çağırmaktadır!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    tam kitabın ortasından okudun helal sana
    Cevapla
  • tkkkkkkkkkk 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni şafak demiş ise yalandırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla
  • tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    yaptıranda kendileri ölende kendileri
    Cevapla
  • keko 8 yıl önce Şikayet Et
    Onun adi Demirtasiyan!
    Cevapla
  • ... 8 yıl önce Şikayet Et
    doğru tespitler kutluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!