Engelsiz Dünya Platformu: Nefretle lanetliyoruz

Engelsiz Dünya Platformu Başkanı Kenan Yabanigül, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Engelsiz Dünya Platformu: Nefretle lanetliyoruz
Engelsiz Dünya Platformu: Nefretle lanetliyoruz
GİRİŞ 13.10.2015 14:13 GÜNCELLEME 13.10.2015 14:13

Açıklamada şöyle denildi:

"Ankara’da meydana gelen terör saldırısında, çok sayıda vatandaşımız yaşamını yitirmiş ve yaralanmıştır.

“Engelsiz Dünya Platformu-Türkiye Merkezi”ni oluşturan 11 kurum ve kuruluşla, insan canına kastedilmiş, ülkemizi bölmeyi hedef almış ve hain emeller taşıdığına inandığımız bu eylemi şiddetle kınıyoruz.

Dini, milleti, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, terör sonucu hayatını kaybeden, engelli kalan, vatanını ve evini terk eden insanların varlığı, günümüz dünyasında, beşeri olarak utanç duyacağımız konuların başında gelmektedir.

Hayatların bittiği ve engelli sayısının artışına sebep olan terör faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik, gerek dünya gerekse Türkiye kamuoyuna ciddi görevler düşmektedir.

Barış ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde, ülkemizde yaşanan terör saldırılarını şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.

Ülkemizin birliktelik ve dayanışma sergileyerek, teröre her zamanki gibi en güzel yanıtı vereceğine inanarak; saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileriz.

Milletimizin başı sağ olsun!"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!