HDP'nin zabıtası cephanelikle yakalandı

Çaldıran'da otomobilinde cephanelik çıkan HDP'li Van Çaldıran belediyesinde çalışan zabıta İ.Ç. ve iki arkadaşı tutuklandı.

HDP'nin zabıtası cephanelikle yakalandı
HDP'nin zabıtası cephanelikle yakalandı
GİRİŞ 13.10.2015 14:22 GÜNCELLEME 13.10.2015 14:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Van’ın Çaldıran ilçesinde biri belediye zabıtası 3 kişinin içerisinde bulunduğu araçlarda ele geçirilen mühimmatlar sergilendi.

Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İstihbarat birimleri ile İl Emniyet Müdürlüğümüzün koordineli çalışmaları sonucunda Çaldıran ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 12 Ekim 2015 günü saat 00.35 sıralarında durdurulan iki ayrı araçta yapılan aramada 99 adet el bombası ve muhtelif parçaları, 1 adet anti tank mayını, 1 adet susturucu özellikli ateşe hazır durumda silah, bu silaha ait 1 adet şarjör ve 28 adet fişek, 1 adet uzun namlulu silah şarjörü, bu silaha ait 77 adet fişek, askeri tip sırt çantası ile bomba yapımında kullanılan muhtelif malzeme ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir. Araçlarda bulunan ve gözaltına alınan biri belediye zabıtası 3 şahıs, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • bağlı 8 yıl önce Şikayet Et
    seloooo.hala ne yüzle kürtlerden türklerden oy....istiyorsun...
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara diğer ülkelerde yapılan ayrımımı yapmak lazım millet vekili olur vatan haini,zapıta olur vatan haini, belediye başkanı olur vatan haini.Yeter artık.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yakalandında her insana bir şans wermek bidah yapmamak hemen insanınrupda hic kimseye care getirmez cezası neyse werilir bu her yerde ayni bir yerinden hemen kadledirse insanlık biter hic düşünďunmü yazaken mantıg nedemek bilirmisin odam kimme zara etdiyse gecmişden bir zara uradıy ucun bunu yaptı gecmişini bidah gosden gecirib Barı kendinle yapıp bu zalimden kurtarır afeder yaptını hemi toplum hemide kendile barışır buna mantıg düşünce hep yapıcı olalımda bir birimize düşman olmayalım denir
    Cevapla
  • KARADERELİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Barış için yürüyenler ve onların propagandasını yapan sözde yazar ve çizerler buna ne diyecekler?
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ekmeni yedi vatana ihanet eden caniler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?