Ceylanpınar'da faciadan dönüldü

Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, köprü menfezinin altına yerleştirilmiş 2 bidon içinde el yapımı bomba bulundu.

Ceylanpınar'da faciadan dönüldü
Ceylanpınar'da faciadan dönüldü
GİRİŞ 16.10.2015 19:32 GÜNCELLEME 16.10.2015 19:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ceylanpınar'da akşam saatlerinde devriye görevi yapan ve son terör olaylarından dolayı köprü ve menfezleri kontrol eden jandarma, ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Büyük Yenice Mahallesi yakınlarındaki köprünün altında kablolar bulunduğunu fark etti. Bunun üzerine bölgede önlem alan askerler yaptığı incelemede, menfezde onlarca kilo ağırlığında 2 bidon fark etti.

Kablo ile birbirine bağlı olan ve yanında piknik tüpü bulunan bidonlarda patlayıcı olma ihtimali üzerine, bölgeyi güvenlik çemberine alan ve yolu trafiğe kapatan jandarma, bomba imha uzmanlarından yardım istedi. Çevrede zırhlı araçlarla yoğun önlem alan askerler, sivillerin bölgeye yaklaşmasına izin vermezken, Şanlıurfa'dan gelen bomba imha uzmanları ise yaptığı incelemede onlarca kilo ağırlığındaki bidonlarda el yapımı patlayıcı bulunduğunu saptadı. Havanın kararması nedeniyle bidonların imhasının yarın yapılması kararlaştırıldı.

Jandarma el yapımı patlayıcı olduğu düşünülen bidonları menfeze bırakan kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

YORUMLAR 1
  • Emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    parmak izi kontrolü yapılıyor mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı