Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif!

Erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, kendisine İtalya'dan teklif geldiğini söyledi.

Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif!
Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif!
GİRİŞ 18.10.2015 08:22 GÜNCELLEME 18.10.2015 08:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, GATA’daki tedavisinin ardından şehre döndü.

Hastaneden taburcu olduktan sonra müziğe devam etmek istediğini ifade eden Mutlu Kaya, “Görüşmelerim devam ediyor, İtalya’dan teklif geldi. Özellikle genç kızlar dikkat etsinler, ben dikkat ettim; ama şansım yoktu. Klip çekmek istiyorum. Beni arayıp sormadılar ama ben hiçbir şey demiyorum, ben zaten iyi olacağım herkes görecek. Beni beklesinler. Türkiye benim arkamda ben hayranlarımı çok seviyorum. Beni sürekli arayan hayranlarım oldu. Benim ailem çok duygusal, çok zorlu günler geçirdi. Şu anda iyiyim birkaç ay sonra daha iyi olacağım inşallah. Şu anda sadece fizik tedavi devam ediyor. Doktorlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR 3
  • Kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    O kadar ölümden döndü.Hic mi akıllanmadin? Dikkat et İtalya ya gitmeden Allah bir tokat daha vurmasin
    Cevapla
  • zeki metin 8 yıl önce Şikayet Et
    gündeme gelememişti epeydir artık bir italyadan bir Amerikadan bir ingiltereden teklif geldi diyip durur ölse de kurtulsak
    Cevapla
  • baha 8 yıl önce Şikayet Et
    Sibel ablan sana sahip çıkmadi mi. O sesini Kuran okuyarak değerlendir insanların alemini bulandirma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı