Sedat Peker, Ahmet Hakan ziyaretini açıkladı

Sedat Peker Ahmet Hakan'ın evine yaptığı ziyaretin detaylarını açıkladı. İşte Peker'in Cem Küçük'ün yazısında verdiği yanıt...

Sedat Peker, Ahmet Hakan ziyaretini açıkladı
Sedat Peker, Ahmet Hakan ziyaretini açıkladı
GİRİŞ 21.10.2015 09:26 GÜNCELLEME 21.10.2015 09:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir iki gündür Star Gazetesi'nde köşe yazarı olan Cem Küçük Bey isminde bir gazeteci, Ahmet Hakan Bey'in evine yaptığım ziyaret ile ilgili yazılar kaleme almakta. Başta bunun gayet normal bir durum olduğu düşündüğüm için olaya dahil olma gereği hissetmedim.

Ancak konu hayali temalar üzerine kurulmaya başlayınca, Ahmet Hakan Bey ile evinde konuştuğumuz şeyleri yazmamın gerekli olduğuna karar verdim. Aksi takdirde insanların hafızalarında sanki bu iddialar doğruymuş gibi yanlış bir izlenim kalabilir.

Ahmet Hakan Bey ile ilk olarak 2002 senesinde yüz yüze tanışmıştık. O günden sonra bir daha hiç yüz yüze görüşmedik. Ancak ülkedeki gündem dolayısıyla karşılıklı olarak isimlerimiz dost sohbetlerinde yer bulmuştur.

Cezaevinden çıktıktan sonra kendisine haber yollayarak bir serzenişte bulundum. Ahmet Hakan Bey'e; ''Ergenekon'un ilk başlangıç ayağı olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu bile şahsıma yapılan Kelebek Operasyonunu gösteriyorken, sen bu konuyla ilgili hiç haber yapmadın. Bence bu doğru bir şey değil.'' şeklinde kendisine sitem ettim. Akabinde de kendisi bana; ''Geçmişte ben senin evine ziyarete gelmiştim, bu sefer buyur sen gel, anlatmak istediklerin varsa konuşalım.'' dedi.

Evine yaptığım ziyareti gizli bir şekilde yapmadım. Mahallenin gençlerinin ve tüm konu komşunun görebileceği şekilde arkadaşlarımla beraber ziyaretine gittim. Paralel yapının şahsıma yapmış olduğu tüm kumpasları anlattım. Ardından kendisine; ''Basın şahsıma nefret duyarak hareket etmeyerek, ben komplo yapılıyor diye bağırdığımda bu işin içinde bir şey var diyerek incelenseydi, belki de Ergenekon Operasyonu başlamadan bitecek, ülke bugün yaşadığı kötü duruma gelmeyecekti.'' dedim.

Ayrıca Doğan Grubu'nun geçmişte şahsıma yapmış olduğu tüm kötülükleri sineye çektiğimi ancak eşimin sosyal sorumluluk projelerinde bayan arkadaşlarıyla beraber yaptığı çalışmalarda gazeteciler tarafından çekilen toplu resimlerden eşimi aradan keserek haberin resmini yayınladıklarını, yaptıkları bu iğrenç davranışla eşimi arkadaşlarına karşı mahcup duruma düşürmeye çalıştıklarını anlattım. (Bunun değil gazetecilik mesleğinde, insanlıkta bile yeri olmadığını da özellikle belirttim).

Sonrasında ise kendisine; ''Şahsıma yapılan haksızlıkları, saygısızlıkları bir kenara koysamda eşime yapılan bu iğrençlikten dolayı Doğan Medyasına karşı hayatım boyunca bir daha sevgi beslemeyeceğim!' dedim. Ahmet Hakan Bey sabırlı bir şekilde bu söylediklerimi dinledi. Akabinde kendisi de bana; ''Bu yapılanı asla doğru bulmam, ben bu sohbette kendimi temsil ediyorum, ancak senin bu anlattığın eğer doğruysa bu gerçekten çok kötü bir durum.'' dedi.

Sohbetimizin devamında paralel yapının şahsıma yaptığı haksızlıklarla ilgili ilerleyen zamanlarda bir yazı kaleme alacağını söyledi.

Tüm sohbetimizin içeriği bu konuları kapsamaktadır.

Ancak Cem Küçük Bey'in anladığım kadarıyla Ahmet Hakan Bey ile eskiye dayalı bir hasımlıkları var. Bu sebeple de kendisine buradan taktiksel saldırılar yapıyor. Bunların hepsi normal şeyler. (Kısaca hayatın renkleri diyebiliriz.) Ancak Allah aşkına Halim midir? Hamdi midir? Bir adamdan yazısında bahsetmiş. Ondan alınan paraların konusu olabilir mi? diye de yazısında sormuş. (Ne böyle bir adam tanırım nede daha önce ismini duydum.)

Cem Bey ben zaten yeterince sorunla uğraşıyorum. Ahmet Hakan Bey ile görüşmemi köşene taşımana sözüm yok, ancak aranızdaki düşmanlık işlerinize lütfen beni dâhil etmeyin. Kendi aranızdaki sorunları nasıl hallediyorsanız o şekilde halledip hayatınıza devam edin.

YORUMLAR 2
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    bu saçlar amerikan traşı olması neden? Racona ters
    Cevapla
  • kerim 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam akp ye bişeyler katıyormu alıyormu merak ettim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…