Acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü

Tarsus'ta yaşlı adam acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü.

Acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü
Acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü
GİRİŞ 23.10.2015 13:51 GÜNCELLEME 23.10.2015 13:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus ilçesinde kısmen felçli olan ve bir gecekonduda yaşayan 75 yaşındaki yaşlı adam, 4 yıl önce sokakta yaşayan ve acıyarak evine aldığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan kayıplara karıştı. 

75 yaşındaki 7 çocuk babası Ali Erdiven, 4 yıl önce sokakta yaşayan S.Y. (48) isimli kişiye acıyarak tek başına yaşadığı Kızılmurat mahallesinde bulunan tek katlı gecekondusuna aldı.

İddiaya göre bankadan yaşlılık maaşını alan Ali Erdiven eve geldi. Üzerini değiştirip tuvalete giden Erdiven, geri odaya döndüğünde S.Y.'nin, emekli maaşının bulunduğu şalvarını karıştırdığını görünce, şalvarını bırıkmasını istedi. Tartışma üzerine S.Y. masa üzerinde duran bıçağı Erdiven'in vücuduna saplamaya başladı. Erdiven bağırınca S.Y. korkarak olay yerinden kaçtı.

Erdiven ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ilk dakikalarında bilinci yerinde olan Ali Erdiven, komşularına kendisine saldıranın S.Y. olduğunu söyledi. Kayıplara karışan saldırgan S.Y.'nin daha önceden 2 sabıkası olduğu öğrenildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • Fahri Düztakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas...
    Cevapla
  • Yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin üzücü bir haber...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız