ÖSYM'nin soru hazırlama birimine operasyon

KPSS soruşturmasında yapılan operasyonlar ÖSYM'nin soru hazırlama birimine sıçradı!

ÖSYM'nin soru hazırlama birimine operasyon
ÖSYM'nin soru hazırlama birimine operasyon
GİRİŞ 05.11.2015 10:03 GÜNCELLEME 05.11.2015 13:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Paralel devlet yapılanması kapsamında süren 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) soru hazırlama biriminde çalışan 3 kişi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ÖSYM'nin soru hazırlama bölümünde çalışan İ.K, İ.Ü. ve Ş.Ü. gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde bir kez daha yürütülen KPSS soruşturması ve yargılamalar çerçevesinde çok sayıda emniyet görevlisi ÖSYM'ye gelerek operasyon başlattı. Bir çok birimde aramalar gerçekleşirken Soru Hazırlama Birimi'nde 3 çalışan gözaltına alındı. Yakalanan 3 şüphelinin de 2010'daki KPSS sonucuna göre ÖSYM'ye atandıkları iddia edildi.

Polislerin birimlerdeki aramaları devam ediyor...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • zaza muro 8 yıl önce Şikayet Et
    bugün ne kadar vatan haini varsa en yüksek puanları onlar almış ve en iyi mesleklerde kendilerine yer bulmuş.
    Cevapla
  • alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Hak Devlete ve masum müslümanlara yaptığınız iftiraları,kumpasları,hırsızlıkları, yolsuzlukları hem dünyada hem ahirette burnunuzdan fitil, fitil getirecek inşaallah.
    Cevapla
  • osman ca 8 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ'cüler için beklenen operasyonlar nihayet başladı. Fetö, pkk, dhkpc, ışid ve daha kaç tane terör örgütü varsa alayının kökü kazınmalı.
    Cevapla
  • ihracat2015 8 yıl önce Şikayet Et
    merkezi yapmayacaksin test usulu de yapmayacaksin adam gibi 3 bes soru soracaksin yap kardesim diyeceksin herbirim kendi alsin personelini.
    Cevapla
  • Türkoğlu.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yapanin yanina birakmaz..soru hırsızlarının yüzünden doktor hakim savci v.s olacakken olamayan bir dunya insanin vebalini Allah er yada geç soracak inşallah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz