Şehit polisin cenazesi Trabzon'da

Diyarbakır'da teröristlerin ateş açması sonucu şehit düşen 40 yaşındaki Özel Harekât Polisi Necmi Çakır’ın cenazesi Trabzon’a getirildi.

Şehit polisin cenazesi Trabzon'da
Şehit polisin cenazesi Trabzon'da
GİRİŞ 05.11.2015 20:22 GÜNCELLEME 05.11.2015 20:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’dan askeri uçakla saat 19.30 sıralarında Trabzon Havalimanı’na getirilen cenazeyi Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, baba Fahri ve anne Nuriye Çakır ile kardeşleri, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Fenalaşan ve ayakta durmakta zorluk çeken şehit annesi Nuriye Çakır'ı yakınları, baba Fahri Çakır'ı da Vali Öz teskin etmeye çalıştı. Askeri uçakla gelen şehit eşi Dilek Çakır ile kızları 14 yaşındaki Büşra ve 5 yaşındaki Sıla’ya da apronda bekleyen ailenin yakınları sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze aracının aprondan çıkışı sırasında da bir grup genç, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı, tekbir getirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde koruma ekibinde yer aldığı öğrenilen şehit polis memuru Çakır’ın cenazesi Of ilçesi Sıraağaç mahallesinde  Cuma namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

YORUMLAR 1
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehitimize mekani cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak