O hainlerden biri daha yakalandı

Ceylanpınar'da 2 polis memurunun evlerinde uyurken şehit edilmesiyle ilgili Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir kişi daha yakalandı.

O hainlerden biri daha yakalandı
O hainlerden biri daha yakalandı
GİRİŞ 06.11.2015 14:26 GÜNCELLEME 06.11.2015 14:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2 temmuz 2015 tarihinde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru evlerinde uyurken PKK/YDG-H üyesi teröristler tarafından şehit edilmişti. Teröristlerin yakalanması için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvette görevli polis memurları Okan Acar ve Feyyaz Yumuşak’ın evlerinde uyudukları sırada şehit edilmesi olayıyla doğrudan bağlantısı olan bir kişiyi daha yakaladı. Tetikçilere yardım ve yataklık ettiği belirlenen ve olay sonrası Mardin’e kaçan terör örgütü PKK/YDG-H üyesi Hüseyin A., Kızıltepe ilçesinde düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan terörist, ’Kamu görevlisini öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nün polislerin şehit edilmesiyle ilgili bugüne kadar toplam 6 kişiyi yakaladığı açıklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 3
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    İçeri atıp millein parasıyla beslemeyelim, bir köşede kaçarken vuruldu olsun !
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    2 polisi şehit ederek başlattıkları pkk süreci pahalıya mal oldu bunlara. sözüne güvenilmezliğini ispatlayan ister müslümanım desin ister marksist leninistim desin hiç farketmiyor bir millet gibi hareket ediyorlar ve nasıl güveneceksin ki bunlara.
    Cevapla
  • Mohammad Naeem Butt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim! bize bunlar sağ değil ölü lazım. Yakalandı değil, etkisiz hale getirildi haberi lazım. Türkiye'de idam uygulaması olsaydı memnuniyetle yakalayıp ipe göndermek isterdik ama şimdi bu herifi besleyeceğiz hapishanede. Bir tanesini İmralı'da besliyoruz bir de bunları besleyelim emi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı