Krediyi ödemeyen eski sevgilisini yaraladı

Aydın'da kocasından boşanmak için dava açan S.Ç., bir süre arkadaşlık yaptığı G.A.'ya kredi çekti.

Krediyi ödemeyen eski sevgilisini yaraladı
Krediyi ödemeyen eski sevgilisini yaraladı
GİRİŞ 10.11.2015 00:45 GÜNCELLEME 10.11.2015 00:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kocası ile tekrar barışan ve sevgilisi G.A.'dan ayrılan S.Ç., krediyi ödemeyen eski sevgilisini bıçakla burnundan yaraladı. 

Olay, Yağcılar Çarşısı'nda bugün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Aydın'da yaşayan S.Ç., bir süre önce kocası E.Ç.'den boşanmak isteğiyle mahkemeye başvurdu ve ayrı yaşamaya başladı. Kocasından ayrı yaşadığı dönemde G.A. ile aşk ilişkisi yaşamaya başlayan S.Ç., sevgilisinin isteği üzerine kredi çekti. Bir süre sonra kocası E.Ç. ile barışan S.Ç., evine döndü. S.Ç.'nin tekrar kocasına dönmesinin ardından G.A., iddiaya göre kredi taksitlerini ödemedi.

Yağcılar Çarşısı'nda kocası E.Ç. ve arkadaşları İ.T. ile birlikte alışveriş yapan S.Ç., eski sevgilisi G.A.'yla karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Kredi taksitlerini ödemesini isteyen S.Ç. ile kendisine olumsuz yanıt veren G.A. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. E.Ç., İ.T. ve S.Ç., G.A.'yı darp ederken S.Ç., yanında taşıdığı bıçakla G.A.'yı burnundan yaraladı. Çarşı içerisinde görevli sivil polisler ile bölgeye yakın olan Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği kavgada burundan yaralanan G.Ç., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülürken, S.Ç., E.Ç. ve İ.T. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan Türkiye modernliği yanlış anlamış, sevgili edinmek modern yaşamak olarak anlamış ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı