Karabük'te soba faciası: 1 ölü, 2 yaralı

Karabük'te, 44 yaşındaki Selma ve 45 yaşındaki Ramazan Ağyar çifti ile 14 yaşındaki çocukları Tayfun, sobadan sızan gazından zehirlendi.

Karabük'te soba faciası: 1 ölü, 2 yaralı
Karabük'te soba faciası: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 11.11.2015 11:13 GÜNCELLEME 11.11.2015 11:13

Kentte bir temizlik firmasında çalışan Selma Ağyar'ın bu sabah işe gitmemesi üzerine iş arkadaşları, kadının komşularını aradı. Ağyar çiftinin, Fevzi Çakmak Mahallesi Gediz Sokak'ta bulunan evine kapıyı kırarak giren komşuları, Selma ve Ramazan Ağyar ile çocukları Tayfun Ağyar'ı yerde hareketsiz buldu. Komşuları, 3 katlı binanın giriş katındaki evden Ağyar çifti ile çocukarını battaniyelerin üzerinde dışarı çıkararak 112 Acil Servis'i aradı. Sağlık görevlileri önce Ramazan Ağyar'ı, ardından da Selma ve Tayfun Ağyar'ı ilk müdahalelerini yaparak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.  

Safranbolu Devlet Hastanesi'nde temizlik işçisi olan Ramazan Ağyar, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Selma ve oğlu Tayfun Ağyar'ın da hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Anne, baba ve çocuklarının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!