02.11.2015 Kaderimin Yazıldığı Gün 46.bölüm-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün son 46.bölüm Star TV'de yayınlanacak. Kaderimin yazıldığı gün 46.bölümde neler olacak

02.11.2015 Kaderimin Yazıldığı Gün 46.bölüm-izle
02.11.2015 Kaderimin Yazıldığı Gün 46.bölüm-izle
GİRİŞ 02.12.2015 10:04 GÜNCELLEME 02.12.2015 10:05

Kaderimin Yazıldığı Gün 46.bölüm yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi, geçtiğimiz hafta yine solukları kesti. Kaderimin yazıldığı gün 46.bölüm Star TV'de yayında. Kaderimin yazıldığı gün son bölümde Kahraman önemli bir karar vermek zorunda! Kaderimin yazıldığı gün tüm detaylar haber7.com'da

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 46.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 46.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki  bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir. Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir.  Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.
Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki. Maksut ise Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur.

Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur. 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 45.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 


Elif, Ustalar Holding çalışanı olarak Soner Kaya ile toplantıya katılmıştır. Herkes şaşkınken, Kahraman daha çok sıkkındır. Üstelik Elif’le gerginlikleri devam etmektedir. Aşkları yeni bir sınava daha girmek üzeredir.
Yakup ise bir çıkmaz içinde, ne düşüneceğini bilemez haldedir. Saadet’in annesi, Maksut’un kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Kıymet de bu savaştan galip çıkmak için planlarını yapmaktadır.

Kahraman’ın Elif’e tavrından memnun olan Defne kumpasına devam eder. Kendini temize çıkarmak için altın fırsat ayağına gelir. Ancak Defne’nin işi giderek zorlaşacaktır. Kahraman’ın içindeki şüphe büyümektedir.

Soner yeni çevresine çabuk adapte olur ve kendini işe verir. Elif’le çalışmaktan da memnundur. Ne var ki hayatının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir.
Aşk Selim’in kapısını çalmıştır ve peşini bırakmaya niyeti yoktur.Hayat mücadelesi yeni başlamıştır genç adam için. Canan ise Selim’i kaybetmemek için harekete geçmiştir bile.
Elif, Kahraman’a karşı giderek direncini kaybederken, Defne de kazandığını düşünmektedir. İki kadının savaşında, iyi ve kötünün mücadelesinde bir kazanan elbet olacak, sonunda Kahraman büyük bir karar almak zorunda kalacaktır.

 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 44.BÖLÜMDE NELER OLDU?


Kahraman, Elif’in dediklerine inanmamıştır, kıskançlığına verir. Defne’nin bu kadar kötülüğü yapabileceğini de düşünemez çünkü. Defne zor da olsa amacına ulaşmış görünmektedir. Konakta kıyamet koparken, Kıymet de Maksut ve Yakup’un kardeş olduğunu öğrenmiştir. Ne yapacağını şaşırır. Geçmişte yaktığı canlar hesap sorar gibi karşısındadır. Maksut’un ameliyatıysa iyi geçmiştir, sonunda kendine gelir. İlk sayıkladığı isim Elif olur. Elif’le ilgili önemli bir karar alacaktır... 

Şükran ise Kıymet’i yakın takibe almıştır. Sürekli plan yaparken Yakup’u da idare etmek zorundadır. Yakup’un Maksut’la ilgili planları bir anda başka bir yön alacaktır.    
Canan’ın kendine aşık olduğunu öğrenen Selim şoktadır. Aysel’le restleşir. Melek’e ulaşamamaktadır. Bu karmaşadan çıkayım derken öğrenecekleri onu çok sarsacaktır. 
Kahraman Elif’in kızgınlığın geçeceğini ve eve döneceğini hayal etse de, Elif’i ikna etmesi kolay olmayacaktır. Onu yakınında tutacak başka bir yol bulmak zorundadır. Bir karar verir; bunun Elif’le hayatını ne kadar etkileyeceğinin farkında değildir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 43.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Defne ve Ece’nin eve gelmesine şoke olan Elif, mecbur durumu kabul eder. Kahraman ise onun ne kadar üzüldüğünün farkındadır.. Ama başka çaresi yoktur. Defne ise zaferinden çok memnundur. 

Öte yandan Saadet Yakup’un yardımını kabul eder. Maksut ameliyat olacaktır. Ana oğul giderek yakınlaşmaktadır.. Köşeye sıkışan Kıymet Şükran’a yakalanır. İkili Saadet’i alt etmek için uğraşırken, Kıymet öğreneceği gerçekle şoke olacaktır.
Konakta sular bir türlü durulmamaktadır. Defne planını ince ince işlerken, açık vermekten kurtulamaz. Elif onu çoktan göz hapsine almıştır.

Selim ve Melek’in arası Canan yüzünden açılmıştır. Selim Canan’dan hesap soracaktır. Ama onu zor günler beklemektedir. İki ateş arasında kaldığını öğrenecek ve çok önemli bir karar alacaktır.

Kahraman bir yandan ailesini korumaya çalışırken, hisseleri Maksutlardan geri almayı başarır. Celal’le çok güzel bir plan yaparlar. Ne kadar kızgın olsa da Elif’e aşkı her şeyden kuvvetlidir. Ona çok güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanır. 
Elif ise Defne’den iyice şüphelenmeye başlamıştır. Görüp duydukları karşısında şoke olacaktır. Artık Defne’nin yaptıklarını ifşa etme vakti gelmiştir. 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 42.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maksut ise komadadır. Elif’in ona sıktığı kurşun bir çok hayatın kesişmesine sebep olacaktır.

Defne ise Elif’e karşı yine yenilmiştir. Üstelik Elif ve Kahraman hala resmi olarak evlidirler. Ama pes etmek de Defne’nin kitabında yazmaz. 
Müjgan ve Celal’in arkadaşlığı giderek ilerlerken, Kahraman onlardan önemli bir konuda yardım ister. Elif bunu duyunca şaşkına dönecektir.

Öte yandan hiç ummadığı biri Kıymet’in karşısına çıkar. Geçmişte yaptıklarının hesabını verme zamanı gelmiştir.

Elif ve Kahraman aşklarını doyasıya yaşarken, imzasız tehdit mektupları Yörükhanlarda büyük bir paniğe yol açar. Yakup işi araştırmaya başlar ama tabii ki sorunu yine Kahraman’ın çözmesi gerekecektir.
Olaylar giderek büyürken, Kahraman kritik bir karar almak zorunda kalacaktır. Konakta hayat yepyeni bir serüvenin eşiğindedir artık. 

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 41.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kahraman vurulmasına rağmen Elif’i Maksut’tan kurtarmaya kararlıdır. Maksut’un da pes etmeye niyeti yoktur. Ne olursa olsun Elif’i alıp yurt dışına gidecektir.

Bu arada Kahraman’dan haber alamayan ev halkı panik halindedir. Yakup ise canhıraş kardeşini aramaktadır ama bambaşka planları vardır. Şükran bunun farkına varır, duyduklarına inanamayacaktır. Elif ne dese Maksut’u ikna edemez. Maksut iyice delirmiştir. Yeni başlayacakları hayatın hayallerini kurmaktadır. Elif’in ümidi giderek tükenmektedir. Selim ise hayatının değiştiğinin farkında değildir. Bir yanda Canan, bir yanda Melek. Sonunu hiç bilmediği bir maceraya sürüklenmektedir. Bu macerada hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşacaktır. Sonunda Elif’ten kurtulmaya çok yaklaşan Defne’yi başka bir gelişme beklemektedir. Belki de ayağına yeni bir fırsat geçmiştir. İnce ince planını yapar her zaman ki gibi. Ama hala çok güçlü bir şeye karşı savaştığının farkında değildir.

Kahraman ve Elif için kader belki de baştan yazılacaktır. Belki daha aşk dolu, mutluluk ve umut dolu günlere gebedir yarın.  Belki de yeni sınanmalara. Zaman hiç gecikmeden her şeyi gösterecektir...  

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 38.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirkete gitme kararı alan Elif için Kahraman’a yakın olmak kolay olmayacaktır. Giderek aşkına yenilirken, başına gelenleri Kahraman’a anlatıp anlatmamakta kararsız kalır.

Öte yandan Elif ve Kahraman’ın yan yana gelmesine tahammül edemeyen Defne iyice telaşa kapılır. Hiç düşünmeden bir plan yapar ve Maksut’u aramakta gecikmez.  
Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup şoku atlatır ve soluğu şirkette alır. Kahraman’dan ummadığı bir tepki alacaktır. Elif intikam ateşinden giderek uzaklaşıp aşkına yenilecekken, karşılaşacağı bir manzara onu deli etmeye yetecektir. Zor olsa da Kahraman’ı unutmaya mecburdur.

Selim, Canan’la Yakup’un şirketle ilgili bir konuşmasına kulak misafiri olur.Duyduklarına inanamaz ve bir an önce işin aslını öğrenmek için harekete geçmeye karar verir. 
İçinde büyük bir çatışma yaşayan Elif, Kahraman’a ölesiye kızgındır. Bu arada ummadığı bir serüvene çekildiğinin farkında bile değildir.İçinde kaybolacağı yepyeni bir macera Elif’i beklemektedir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 37.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selim de şirkette işe başlamıştır ama Canan’la arası iyi değildir. Canan, resmen Selim’i kovar ama çok geçmeden patronun kendisi olmadığını anlar.

Oğluyla tam olarak hasret gideremeyen Elif’in başka planları vardır. Bu Kahraman’ı çok şaşırtacaktır. Ancak onun da sevdiği kadına büyük bir sürprizi olacaktır.
Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise yıkılmıştır. Herkesle yüzleşmeye karar verir. Ancak Şükran’ın daha sinsi planları vardır.

Elif ve Kahraman’ın aşkı yeni bir sınavla karşı karşıyadır.Elif kendi içinde aşkıyla savaşırken, Kahraman sabırla bekleyebilecek midir? Yoksa Elif’in bu kayıp iki senede başına gelenleri öğrenebilecek midir? 

Bu arada Elif ve Kahraman’ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğunu düşünen düşmanları da fırsatını kollamaktadır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 36.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif ise Kahraman’ın duyduklarından habersiz, oğluna kavuşmanın mutluluğu içindedir. Ne var ki her şey umduğu gibi gitmeyecektir.

 Öte yandan Ziya ölmemiş ama felç geçirmiştir, konuşması çok zayıf bir ihtimaldir. Defne amacına ulaştığını zannetmektedir. Ancak bütün yaptığı kötülüklerin bir telefon kaydında saklı kaldığından habersizdir.
 
Kahraman Elif’e çok kızgındır. Toprak’ı ancak onun şartlarında görecektir. İki aşık arasında büyük bir restleşme olur. Bu arada Elif’in sahtecilikten ağır bir ceza alacağını öğrenen Defne planlarını yapmıştır bile. Ve Elif göz altına alınır. Herkes şoktadır. Hakimin karşısına çıkan Elif ise çaresizdir. Hapse girerse oğlunu yıllarca göremeyecektir.
 
Bu arada Maksut Defne’nin Elif’i şikayet ettiğini öğrenir. Deliye döner. Bir an bile düşünmeden silahı Defne’nin kafasına dayar; ya şikayetini geri alacaktır Defne, ya da ölecektir.
 
Elif artık sona geldiğinin farkındadır. Hayatı ellerinden kayıp gitmektedir. Dava karara bağlanmak üzereyken, duruşma salonunun kapısı açılır. Elif  hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 33.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Elif, oğluna ve Kahraman’a kavuşmak üzereyken, karşılaştığı manzara hiç umduğu gibi olmamıştır. Dünyası yıkılır. 

Kahraman ise Defne’yle bir hayata imza atmış ancak Elif’i kalbinden söküp atamamıştır. Tek aşkı Elif’tir ve bunu Defne’ye de söyler. 

Öte yandan, Yörükhan Holding’de işler kötüye gitmektedir. Kahraman sonunda Yakup’un dediğini kabul etmek zorunda kalacak ve bir ortaklığa “evet” diyecektir. Yakup’un bulacağı ortak hiç ummadıkları biri olacaktır. 

Elif, oğlunu ve Kahraman’ı Defne’nin yanında gördükten sonra kahrolmuştur. Ama ne olursa olsun savaşıp, oğlunu geri almaya kararlıdır. Konak’taki Defne ve Şükran çekişmesi de devam etmektedir. Defne, Şükranlar’ın organik tarımda Kahraman’a kuruduğu tuzağı, Şükran ise Defne’nin geçmişte Maksut’la yaptığı işbirliğini öğrenir. Savaş giderek kızışmaktadır. 

Elif ise yavaş yavaş umudunu kaybetmektedir. Ne tarafa dönse oğluyla arasında koca bir duvar vardır. Oğlunu almak için, Maksut’un teklifini kabul etmekten başka çaresi yoktur. Kahraman, Holding için, Elif ise oğlu için imza atar. Artık buluşmaları çok yakındır ama hayal ettiklerinin çok uzağındadır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 32.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kahraman pes etmeden Elif’in hayatta olduğunu ispat etmeye çalışmaktadır. Dedektif Maksut’a çok yaklaşmıştır bu arada. Ne var ki Maksut da boş durmamaktadır. Hemen planını uygular.

Elif ise çaresizdir. Maksut’un elinde tutsak olmuş, annesiyle kardeşinin başına gelenlerden bihaberdir. Üstelik Maksut yurt dışına gitmelerine karar vermiştir.
Aradan iki yıl geçer.

Elif hala Maksut’un elinde esirken, Kahraman da yalnızlığın esiri olmuş, hayattan elini eteğini çekmiştir. Bu sırada şirkette işler sarpa sarmış, Yörükhanlar iflasla burun buruna gelmiştir.

Defne ise Elif’in yokluğunda kızı Ece ile beraber Toprak’a da bağlanmış, annelik yapmaktadır. Melek yüzünü bir kez daha Yörükhanlara göstermektedir.
Maksut Elif’in yüzünü güldürmek için kendini parçalarken, Elif gizli bir plan yapmaktadır. Çok önemli bir gerçeği saklamaktadır öte yandan.

Ziya, Kahraman’ın derbeder ve hayata küskün haline artık tahammül edemez. Kıymet’le konuşurlar; en iyisi Kahraman’ın Defne’yle yeniden evlenmesi ve yuvasını kurmasıdır. 
Elif Maksut’tan kurtulup Konak’a gitmeye kararlıdır. Müjgan’la planlarını uygularlar. Maksut’un evinden kaçmayı başarır. Diğer tarafta Kahraman büyük bir karara imza atmak üzeredir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 31.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif hayata dönmüştür. Ancak gözlerini açtığında olanlara inanamaz. Maksut’un esiri olmuştur.

Konak’ta bütün aile Elif’in ölümünü kabul etmişken, Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığından emindir. Bir dedektif tutmaya karar verir. Olayın peşine düşer. Öte yandan Elif’in yokluğunu fırsat bilen Defne, Konak’tan çıkmamaktadır. Üstelik Toprak’ı da kimseye bırakmaya niyeti yoktur. Bu arada Maksut’un izini bulan Kahraman gider, hesap sorar. Ancak Maksut’un açık vermeye niyeti yoktur. 

Kızının öldüğünü sanan Sultan’ın ise tek dayanağı torunudur. Ne var ki Kıymet onun Konak’a adım atmasını bile istememektedir. Defne’nin hin bir planıyla da, Ziya dahi Sultanlara cephe alır. Sultanlar için İstanbul’dan gitme vakti gelmiştir.

Bu arada Kahraman’ın tuttuğu dedektif sağlam iz üzerindedir. Elif’i bulmaları artık an meselesidir.

Sultan ise torununun ve Nazlı’nın da zarar görmemesi için Hatay’a gitmeye karar verir. Ama Nazlı bunu bir türlü hazmedemez. Çok önemli bir karar alır. Ne var ki bu kararın sonunun felaket olacağından haberi yoktur. Elif kazada aldığı darbe nedeniyle yürüyememektedir. Maksut onu yurt dışına götürmeye karar verir. Bu sırada dedektif Maksut’un izine ulaşır. Kahraman’la buluşmaya karar verirler. Ama evdeki hesap çarşıya uymayacaktır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 30.BÖLÜMDE NELER OLDU?


İbrahim’le buluşmaya giden Elif, ne yazık ki geride Kahraman’ı ve bebeğini bırakarak bir bilinmeyene sürüklenmiştir... Kahraman’ın yüreğine bir ateş daha düşmüştür... Elif yoktur...

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, İbrahim ve Defne zaferlerinin tadını çıkarmaktadırlar... Defne fırsatı değerlendirir, resmen Konak’a yerleşir... İbrahim ise kısa sürecek intikam zaferiyle mutludur...

Bu sırada yeni evine taşınan Maksut’un davranışları Veysel’in dikkatini çeker.. Neyin peşinde olduğunu öğrenmeye kararlıdır... Sultan kızının emaneti Toprak’ı Yörükhanlara bırakmamaya yeminlidir.. Kıymet’le aralarında kıyasıya bir savaş başlar...

Kahraman herkesin aksine Elif’in ölmediğine inanmaktadır... Maksut’un evini bulur, yakasına yapışır ama Maksut Elif’ten haberi olmadığını söyler... Oysa gerçek bambaşkadır... Elif’in kaybolmasının ardındaki gerçek Maksut’un iki dudağı arasındadır..
Zaman geçer, Elif hala yoktur... Ziya ve Kıymet Kahraman’ı Elif’in öldüğüne ikna etmeye çalışırlar... Mevlidi okunur... Ne var ki Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığına inanmaktadır... Bu sırada bir mucize gerçekleşmek üzeredir...

 

Özcan Deniz Kaderimin Yazıldığı Gün için rekor ücrete imza atmış!

Dizi sektörünün en fazla kazanan oyuncusu Özcan Deniz oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün ile yeniden reyting listelerinin zirvesine yükselen Özcan Deniz'in bölüm başına 96 bin lira ücret aldığı belirtiliyor. Türkiye 'de televizyonlarda neredeyse en önemli unsur artık diziler haline geldi. Televizyonların en sağlam gelir kalemi diziler olunca da reyting getiren başrol isimlerinin bölüm başına aldıkları ücret Türkiye standartlarında bir hayli yüksel oluyor. Necati Şaşmaz'ın aldığı bölüm başı ücreti rekorunu geçtiğimiz senelerde Halit Ergenç kırmıştı. Ergenç bölüm başına aldığı 70 bin TL ücretle Türk televizyon tarihinin en çok kazanan oyuncusu olarak tarihe geçmişti.

Ancak bu rekor, Özcan Deniz tarafından alt üst edildi. Deniz, rol aldığı dizinin yapımcısı ile bölüm başı 96 bin TL'ye el sıkışarak Türk televizyon tarihinin en değerli dizi oyuncusu unvanının da sahibi oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak