Anne, baba ve kardeşe son bakış

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden üç kişi yan yana toprağa verildi.

Anne, baba ve kardeşe son bakış
Anne, baba ve kardeşe son bakış
GİRİŞ 17.11.2015 01:24 GÜNCELLEME 17.11.2015 01:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Pikniğe gittikleri Babadağ'dan dönüşte cipin 500 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden oto elektrikçi Hüdai Karal ile Eşi Gönül Karal ve 10 yaşındaki kızı Azra Karal'ın cenaze namazına yaralı olarak kurtulan diğer çocukları Can ve Mert Karal'da katıldı. 12 yaşındaki Mert ile 13 yaşındaki Can Karal kardeşler Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazı sırasında dualara eşlik ederken, göz yaşlarını da tutamadı. 

Muğla'nın Fethiye ilçesinde arkadaşlarıyla pikniğe gittikleri Babadağ'dan dönüşte bin 200 metrelik pistin yakınlarında 500 metrelik uçuruma cipin yuvarlanarak parçalanması sonucunda hayatını kaybeden Fethiye sanayi çarşısı oto elektrikçilerinden Hüdai Karal eşi Gönül Karal ve 10 yaşındaki ilk okul öğrencisi Azra Karal çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreniyle yan yana toprağa verildiler. Tuzla mahallesindeki evinden alınan Hüdai, Gönül ve Azra Karal'ın cenazeleri menteşe Mahallesindeki Hallaçlar mezarlığına getirildi. Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazına kazada cipin içinden sağ olarak kurtarılan hastanede tedavi edilen ve taburcu olan Can ve Mert Karal kardeşler de katıldı. 

Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu kısa bir konuşmanın ardından helallik isterken, yüzlerce kişi ile birlikte 2 kardeşte gözyaşları içinde haklarını helal ettiler. Ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından duada bulunulurken, iki kardeşte el açıp aynı duaya iştirak ettiler. Namazın ardından mezarlığa omuzlarda götürülen cenazeler hallaçlar mezarlığında yan yana dualarla toprağa verildiler. Cenazelerin toprağa verilmesi sırasında Hüdai Karal'ın 104 yaşındaki babası Ali karal ayakta durmakta zorlandı. Aynı şekilde eşi Gönül Karal'ın babası Recep Akça'da yürüteç ile yürüyebildi. Vali Recai Güreli İlkokulu 5-AC sınıfı öğrencisi olan Azra Karal anne ve babasının arasında toprağa verilirken öğretmenleri ve sınıf arkadaşları da mezarına gelip ellerindeki çiçekleri bıraktılar. Cenaze merasimi sırasında yakınları ve Azra'nın arkadaşları gözyaşlarını tutamadılar.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • mhmt51 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım kimseye böyle acılar yaşatmasın çok üzüldüm :( mekanları cennet olur inş kardeşlerimin de ALLAH Yardımcısı olsun
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    buna ne cana ne yürek dayanır allah sabır versin
    Cevapla
  • lefter 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...amin
    Cevapla
  • Cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı ALLAH rahmet etsin kardeşlere sabırlar versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!