28.11.2015 Kara Sevda yeni bölüm, Star TV izle

Kara Sevda yeni 7.bölüm Star TV ekranlarında yayınlandı mı? Kara Sevda 7. bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek

28.11.2015 Kara Sevda yeni bölüm, Star TV izle
28.11.2015 Kara Sevda yeni bölüm, Star TV izle
GİRİŞ 28.11.2015 09:42 GÜNCELLEME 28.11.2015 09:43

Kara Sevda yeni 7.bölüm STAR TV ekranlarında yayınlandı. Kara Sevda dizisi reytingleri altüst ediyor. Kara sevda Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) masalsı bir aşk hikâyesini ekrana taşıyor. Kara Sevda 7.bölümde Nihan, Kemal’den uzak durabilecek mi? Kara Sevda son 7.bölüm Haber7.com'da sizlerle 

KARA SEVDA 7.BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

KARA SEVDA 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir ve Nihan'ın mutluluğunu uzaktan izlemek, Kemal'in acısını da intikamını da kamçılar. Artık bu oyunun kuralı yeniden yazılacaktır. Kemal attığı ilk adımdan itibaren, Emir'le sonu gelmeyen çekişmesini başlatmış olur.      

Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemez. Kalbinin karışmasına engel olmak zorundadır ve çareyi Kemal'den uzak durmakta bulur. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemal'den uzak durmanın kendi elinde olmadığını görecektir.   

Zeynep konusunda koyulan yasaklara rağmen Ozan Zeynep'in peşini bırakmaz. Ama yolunu kesen bu sefer ailesi değil, hiç tahmin etmediği biri olacaktır.  

Emir, Tarık ve Zeynep'le bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemal'in Leyla'yla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir.   

Kemal'in mücadelesi artık Nihan ve Emir'in yanı başında sürerken, Emir'in içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır. 

KARA SEVDA 6.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Kemal karakolda Zeynep’le ilgili uğradığı şok üstüne bu işin peşini bırakmaz. İzleri takip ettiğinde bulacakları, Kemal’i iyice hırslandırır. 

Kardeşinin zarar görmemesi için her şeyi göze alan Kemal, Nihan’la ilgili bir karar alır. Bu karar, Nihan’ın kalbinde derin yaralar açar. Artık, aralarındaki uçuruma bir yenisi daha eklenmiştir. 

Ozan’ın, Zeynep’in kim olduğunu öğrenmesi, aralarına aşılmaz bir duvar örer. Ozan bu duvarı umursamasa da, Vildan ve Nihan’ın uyarılarıyla köşeye sıkışır. 
Yılların kıskançlığı Vildan'ı esir alır ve Leyla’ya karşı elindeki en büyük kozu oynar. Vildan'ın hamlesiyle, Leyla'nın geçmişte bıraktığı savaş kaçınılmaz olarak yeniden başlar. 

Kemal, Emir’in ummadığı anda ondan bir adım öne geçer. Kemal'in hamlesiyle kamçılanan Emir; onu daha da zorlu bir savaşın içine çekmeye girişir.
Fehime’nin aldığı bir haber, ailede soğuk rüzgarlar estirir. Tarık’ın patlatacağı bombaysa, Kemal’i ailesinin önünde büyük bir sınavdan geçirir. 
Bir yanda Nihan, yaşadıklarından temizlenmek için bir adım atarken; diğer yanda Kemal, geçtiği sınavdan bir kararla çıkar. Kemal'in büyük kararı, Emir'le olan mücadelesini baştan yaratacaktır.

 

KARA SEVDA 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?


Kemal’in,  Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını devreye sokar. Bu planlar, yaşanacak büyük olayların habercisidir.

Nihan’ın Kemal’le görüşmesinin ardından, Emir’le aralarındaki ipler iyice gerilir. Emir’in Nihan’a koyduğu keskin sınırlar, Nihan’ı geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Nihan’ın buna rağmen alacağı karar,  Kemal’i bir kez daha Emir’in hedefi haline getirir.
Emir’in tehditlerine daha fazla boğun eğmek istemeyen Önder, çıkış yolu arar. Girdiği riskli araştırmada buldukları, Önder için yeni soruların başlangıcıdır.
Kemal, Nihan’dan uzak durma kararı almışken, Nihan’ı hayatının tam ortasında bulur. Nihan’ın emrivakisi, Kemal’in elini kolunu bağlayacaktır. Asu ise Nihan’ın Kemal’e yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu sezer.  Nihan’ı hayatlarından uzaklaştırmak için oyunlarına başlar.  Asu’nun hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verir.
Zeynep’e kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi gelir. Bu teklifle Zeynep’in hayatı hiç tahmin etmediği bir dönemece girer. Öte yandan Ozan, Zeynep’le arkadaşlığını ilerletmek için adım atar. 

Emir, Kemal’le olan savaşını, onun en hassas olduğu yere taşır.  Artık Kemal için de Emir’le olan savaşının kuralı değişecektir.

KARA SEVDA 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

 

Leyla’nın küçük sürpriziyle, hiç beklemedikleri anda, karşı karşıya kalan Nihan ve Kemal için artık yüzleşme vaktidir. Vapurda, Nihan ve Kemal’i gören Emir, öfkesini bütün hücrelerinde hisseder. Emir artık geçmişin derinliklerinde iz sürecektir. 

Leyla’nın planı Nihan cephesinde karşılığını bulur. Ama Kemal’de aynı etkiyi yaratmaz. Nihan, anlatamadığı gerçeklerle sınanırken; yıllar sonra karşılaştığı adamı, bugünkü Kemal’i sorgulamaya başlar. Bu sorgu Nihan'ı, bir yüzleşmeye itecektir. 
Öte yandan Asu’nun Kemal’e karşı konulmaz ilgisi; onu, Kemal ve Nihan hakkında araştırma içine iter. Bulduklarıysa Asu’nun kalbini acıtır.

Önder,  Kemal’in kim olduğunu öğrendiğinde, kızını korumak için bir hamle yapar. Bu hamleyle, hayatları geri dönüşü olmayan bir yöne gidecektir. 
Leyla’nın karışışına en beklemediği anda çıkan biri, Leyla’nın özenle koruduğu dengelerini alt üst edecektir.

Kemal, Tarık’a yardım etmek ister. Ama fark etmeden yanlış yapar. Bu yanlış, iki kardeşin aralarındaki gerilimi iyice arttırır. Kemal’i de Hüseyin’le de karşı karşıya getirir.
Salih, sonunda Kemal’e açılmaya, Zeynep’e olan aşkını anlatmaya karar verir. Fakat Kemal’den duydukları, Zeynep’le aralarındaki uçurumu işaret eder. Zeynep’se, Nihan’ın ayarladığı ajansa görüşmeye gider.  Bu görüşmeyle Zeynep’in hayatında yepyeni bir kapı açılır.

Bir kapı da Kemal'in iç dünyasına açılacaktır. Katıldığı bir televizyon programı, kendine başka bir gözle bakmasına yol açar ve Kemal, hesabının sadece Emir Kozcuoğlu'yla olmadığını fark eder. Nihan, Kemal'i çözebildiğini sanırken, gördükleri karşısında şaşırır. Emir ise, Kemal'i alt etmek için hayattaki en zayıf noktasına el uzatır. 

KARA SEVDA 3.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.

Kemal’in ataklarıyla sarsılan Emir, Kemal’i daha yakınına çekmek için sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce eşiğinden içeri adım atamadığı Nihan’ın evine giriş biletidir. Diğer tarafta Kemal’in varlığı bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Yaşanabilecekleri az çok tahmin eden Vildan’ın gerginliği Önder'in dikkatinden kaçmaz. Ozan’ın hazırladığı sürprizse; Nihan’ın içini kanatırken, Kemal’in öfkesini daha da güçlendirir. 

Nihan, Kemal’i görmenin sarsıntısıyla aklı dağılsa da, Emir’in evliliklerine koyduğu yeni kuraldan ötürü gergindir. Her şeyin üst üste gelmesi Nihan’ı soluksuz bırakır. O da, anılarında huzur bulacağı tek yere, Külüstür'e gider. Nihan, Kemal’e söyleyemediği gerçeklerle boğuşurken; Kemal’inse aşkına rağmen, Nihan’a olan öfkesi ağır basar. 

Nihan’ın evliliğinin oyundan ibaret olduğuna şahit olan Ozan, hesap sormak için Emir’in karşısına çıkar. Ozan’ın Emir’le yüzleşmesinin etkileri, hayatlarında katlanarak devam edecektir.

Emir’in Kemal’le yaşadığı anlaşmazlıklar, Kemal’e olan öfkesini her geçen gün daha da biler. Diğer taraftan Kozcuoğlu ile Sezin ailesinin ortak sırrını bilen gizemli kişi, şantajlarına bir yenisi ekler.

Ailece Kemal’in İstanbul’da kalışı kutlanırken; Tarık, Kemal’le ilgili bir gerçeği masaya yatırır. Ailede soğuk rüzgârlar estiren bu gerçek, Kemal’i özellikle babasının karşısında zor bir sınavdan geçirir.

Kemal bu şehrin ve Nihan'ın ona yaşattıklarından artık kaçmayacaktır. Kemal için zaman, mücadele zamanıdır. Leyla ise Kemal'de fark ettiği intikam isteğini kendi yöntemlerince köreltmek ister. Ama bu seferki çabası, Kemal'e büyük sürpriz olacaktır.

KARA SEVDA 2.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul Boğazı’nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan’ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıkar. Anılar, Nihan’a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal’in izini sürer.

Emir Kozcuoğlu’nun en güçlü rakibi olarak İstanbul’a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamaz. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktür. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak’a geri dönmeyi ister. Kemal’in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hisseder. Kemal’i  büyük yanlışa sapmaması için uyarır. 

Nihan, kalbinin sesine kulak verdiğinde, Kemal’i bulacağı tek adrese, Leyla’ya gider. Ancak Nihan’ın geçmişindeki büyük sır, Kemal’e dair söylemek istediği her şeyin önünde engeldir. Nihan’ın çaresizliği, Kemal’in içindeki közü yeniden alevlendirir.
İstanbul’a gelişi ailede büyük sevinç yaratan Kemal, ağbisi Tarık’la arasındaki hassas dengeyi korumaya çalışır. Öte yandan kız kardeşinin Nihan’la kurduğu ilişkiyi Kemal’in öğrenmesi uzun sürmez. Ama bu, kız kardeşinin tek sırrı değildir.
Yıllardır sürdürdüğü mutluluk oyununa kardeşi Ozan için devam eden Nihan, Emir’in anlaşmalı evliliklerine yeni kurallar getirmesiyle daha içinden çıkılmaz bir hal alır.
Kemal, Emir’le karşı karşıya geldiğinde kılıçlar çekilir. Bu sırada Nihan  Kemal’in İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde, hayatına dair bütün korkuları gerçeğe döner. Kemal’le Nihan birbirlerinin gözlerine her baktığında, kalplerine kara sevdanın bir düğümü daha atılacaktır. İhale masasında karşı karşıya geldiklerinde, Kemal Emir’e kendisini hafife almasının cezasını keser. Kemal’in zaferi, Emir’in cephesinde yeni bir savaş hazırlığı başlatır. Emir, Kemal’i avucunun içine almak için dört koldan saldırırken, Kemal hayatlarının ortasına bütün görkemiyle giriş yapar. 

KARA SEVDA 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmaz. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde bulur. Aşkın içinde.

İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan, kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmez. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık olur. Kemal'e.

Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal, bu mucizevi aşkta birleşirler, denk olurlar. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrenirler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurur. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına.

Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koyacak. Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacak.Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başlayacak. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...

KARA SEVDA DİZİSİ HİKAYESİ

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; iki ayrı dünyanın insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) masalsı bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Kemal Soydere ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi, Nihan Sezin ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz uzak olan bir Genç kız. Nihan ve Kemal, mucizevi bir aşkla birleşirler, birbirlerinin dengi olurlar.

Birbirlerine yemin ettiklerinde ise, hayatın birlikteliklerine izin vermediğini, en acı şekilde öğrenirler. Hayatları bir gecede değişir. Kemal, Zonguldak'a gider. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin peşinden. 

Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'e hayatının sınavı olacak. Uzun süredir uzak durduğu her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geçmişte kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu yol ayrımından birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar dengelenecek. Kemal’in zor günleri, o seçimi yaptığında başlayacak. Bu seçim, bir kara sevdaya neden olacak...

Kara Sevda, zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide, ekranların sevilen oyuncusu Zerrin Tekindor, Kemal’in yakın dostu Leyla karakteriyle ekranlara gelecek. Kemal ve Nihan'ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran ismi ise, Kaan Urgancıoğlu Emir karakteriyle canlandıracak. Dizinin kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen yer alıyor.

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit 24 Aralık 1984’da İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Ekranların aranan oyuncusu ve eski mankendir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizileriyle ekranlara gelmiştir. Musallat ve Aşk Sana Benzer filmlerinde oynamıştır. Özçivit, Kara Sevda dizinde Kemal’i canlandıracak.

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okumaktadır. Yaprak Dökümü, Canım Babam, Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye dizilerinde yer almıştır. Araf, İlk Aşk ve Senden Bana Kalan filmlerinde oynamıştır. Atagül, Kara Sevda dizisinde Nihan karakterini canlandıracaktır.

Zerrin Tekindor Kimdir?

Zerrin Tekindor 5 Ağustos 1964 Burhaniye’de doğmuştur. Oyunculuğun yanında ressamlıkta yapmaktadır. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 1985 yılında Devlet Tiyatrosunda göreve başlamıştır. Tekindor birçok tiyatro, dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizisinde Leyla rolünü canlandıracaktır.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981 İzmir doğumludur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizinde Emir karakterini canlandıracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar