E-strateji ile küçük esnafa bir tıkla destek

Strateji E-Eğitim süreci, küçük işletmelerin strateji dengelerini ele alarak bu işletmelere yol gösteren bir yapı oluşum içerisine giriyor.

E-strateji ile küçük esnafa bir tıkla destek
E-strateji ile küçük esnafa bir tıkla destek
GİRİŞ 18.11.2015 00:02 GÜNCELLEME 18.11.2015 00:02

Projeyi Türkiye’ye taşıyan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğr. Üy. Abdülkadir Hızıroğlu, Proje ile kobi olarak nitelendirilen işletmelere, doğrudan hedef kitlelerine ulaşmaları için sağlanacak Teknik ve yönetimsel amaçların birleştirilmesine yönelik öneriler sunduklarını dile getirdi.

Proje de, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işletme Fakültesi , Sakarya Üniversitesi, KOSGEB ayrıca Avusturya’dan MERIG- (Multidisipliner Avrupa Araştırma Enstitüsü Graz ) , Fransa’dan CMA (Vacluse El Sanatları ve Esnaf Odası) ile çalışmayı beraber yürüten Hızıroğlu, www.step.ybu.edu.tr  adlı internet sitesi üzerinden kobilere sunulacak eğitim 4 farklı dilde ve 10'ar adet eğitim sürecini kapsadığını da belirtti.

Bu işlemleri takip edecek olan kobiler, bu yapıdan destek alabilecekler. Eğitim platformunun ücretsiz ve Avrupa Birliği tarafından denetlenmesi, Strateji E-Eğitim Projesini daha geniş kitlelere ulaşabilir hale getiriyor. Bu eğitimlerin sonucunda, küçük ve mikro işletmelerin rekabet gücünün artırılması ve Türk ekonomisine can vermesi amaçlanıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı