Suriyeli 2 çocuk, sopayla dövülerek öldürüldü

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Suriyeli 16 yaşındaki Abdulhamit Taben ile aynı yaştaki akrabası Ahmet Taben öldürüldü.

Suriyeli 2 çocuk, sopayla dövülerek öldürüldü
Suriyeli 2 çocuk, sopayla dövülerek öldürüldü
GİRİŞ 20.11.2015 14:51 GÜNCELLEME 20.11.2015 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çarşamba günü akşam saatlerinde vatandaşlar tarafından yerde hareketsiz yatarken bulunan Abdulhamit Taben, İskenderun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan kontrollerde Taben’in öldüğü belirlendi. Yapılan ilk incelemede Abdulhamit Taben’in dövülerek öldürüldüğü saptandı. polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, ilerleyen saatlerde Yıldırım Tepe Mahallesi 382 Sokak’ta bir çocuk cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis, cesedin Ahmet Taben’e ait olduğunu ve tıpkı hastaneye götürülen Abdulhamit gibi dövülerek öldürüldüğünü belirledi.

SOPAYLA DÖVÜP ÖLDÜRMÜŞ

Bunun üzerine araştırmasını derinleştiren polis, her iki çocuğun akraba olduğunu, birinin ailesininİstanbul’da, diğerinin ise Suriye’de yaşadığını tespit etti. Araştırmada çocukların hurdacılık yapan Habip Oral için çöplerden hurda topladığı, Oral’ın zaman zaman çocukları sopayla dövdüğü ortaya çıktı. Olay gecesi yine Habip Oral’ın çocukları sopayla dövdüğünün belirlenmesi üzerine harekete geçen polis, evli 5 çocuk babası Habip Oral’ın da aralarında bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı.

Sorgularının ardından dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden Habip Oral tutuklanırken, diğer 3’ü serbest bırakıldı. Polis, her iki çocuğun ailesine ulaşmak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 3
  • MIRAY 8 yıl önce Şikayet Et
    yazik gunah ya cocuklara nasil eliniz kalkiyo ya onlarin zaaten hayatlari alt ust olmus evlerini topraklarini terk etmek zorunda kalmislar duzenleri bozulmus kolaymi kimin basina ne zaman ne gelecek belli olmaz insanoglu ne ekerse onu bicer
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    ey insanlar birbirinizi öldürmek için acele etmeyin bir gün hepiniz öleceksiniz.
    Cevapla
  • harun akdağ 8 yıl önce Şikayet Et
    gücü gücü yetene
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...