Gül'e vatandaştan Erdoğan uyarısı

1. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere Ayazağa'da bulunan Evyap Camii'ne geldi.

GİRİŞ 20.11.2015 15:40 GÜNCELLEME 20.11.2015 17:38
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Çıkışta, Abdullah Gül ile tokalaşan bir vatandaş "Yol arkadaşın Tayip Erdoğan için aman senden ricam sakın ihanetçilerin yanında olma asla" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa'da son zamanlarda yaşanan IŞİD saldırıları nedeniyle orada yaşayan Müslümanların hayatının zorlaştığını belirterek, “ Bu insanların İslam'la Müslümanlıkla bir alakası yok. Batılılar da hata yapıp İslam'ı terörle birlikte kullanmaması gerekir. Sonra kendi başlarına daha büyük dertler alırlar” dedi.

Abdullah Gül ile tokalaşan bir vatandaş ise "Yol arkadaşın Tayip Erdoğan için aman senden ricam sakın ihanetçilerin yanında olma asla" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere Ayazağa'da bulunan Evyap Camii'ne geldi. Abdullah Gül'ün gelişi nedeniyle cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Abdullah Gün cuma namazının ardından kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Abdullah Gül daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gül, bir basın mensubunun, IŞİD'in Avrupa kentlerini hedef almasıyla ilgili sorduğu bir soruya, “Şiddetli bir terörle karşı karşıyayız. Hutbede hoca gayet güzel ifade etti. Bu terör faaliyetlerini, saldırılarını lanetlemek gerekiyor. Terörün hiç bir gerekçesi olamaz ne dini ne vatanı ve milliyeti. Bugün burada yarın başka bir yerde olur. Bir ay önce Ankara'da bir sürü masum insanı öldüren insanlar, geçen hafta da Paris'te yaptılar. Yeni gelen haberlere göre dünyanın başka bir yerinde büyük bir terör olayı söz konusu. Dayanışma içinde olmak gerekir, taviz göstermemek gerekir. Sadece teröristlerle mücadele kalıcı bir yol değil. Terörü üreten ortamları yok etmek gerekir. Bu küresel global bir mesele. Herkesin yakın iş birliği içinde olması gerekir” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR 104
  • Vizyon 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gül de mümtaz şahsiyetlerden bir tanesi ve dava adamıdır ama ne yazıkk ki Erdoğan kadar cesur kararlı ve vizyon sahibi değil..bunu bilmesi ve ona göre hareket etmesi gerekir.Tabiiki bu durum farklı bir yaradılış biçimidir saygı duymak gerekir
    Cevapla
  • Kayserili Dost 8 yıl önce Şikayet Et
    amcada Kayserili herhalde. Kayserili bir Cumhurbaşkanını olan Sayın Gül'e Kayserilice cevap verilmiş gibi olmuş. Sayın Gül'ün herşeyi açık açık söylemesini, üstü kapalı imalı sözler söylememesini temenni ediyoruz.
    Cevapla
  • ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    mümin feraseti
    Cevapla
  • Adler 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin. gül. onu. yapmaz. yapamaz Erdoğansiz. kimse. bişe. yapamaz
    Cevapla
  • erdem 8 yıl önce Şikayet Et
    dayı sen ne diyon ya
    Cevapla
  • M Kasım 8 yıl önce Şikayet Et
    Dayı aklını kullanıyor da !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!