Muş'ta hain tuzak: Yaralı askerler var!

Muş'un Varto ilçesinde Abdurrahman Paşa köprüsü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola tuzaklanan bomba patlatıldı.

Muş'ta hain tuzak: Yaralı askerler var!
Muş'ta hain tuzak: Yaralı askerler var!
GİRİŞ 23.11.2015 09:48 GÜNCELLEME 23.11.2015 11:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Muş'un Varto ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği el yapımı patlayıcının askeri zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 6 asker hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçe girişindeki Kavaklıdere mevkisinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, askeri aracın geçişi esnasında uzaktan kumandayla infilak ettirildi.

Patlamanın şiddetiyle devrilen araçtaki 6 asker hafif yaralandı. Yaralı askerler, Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • temur han 8 yıl önce Şikayet Et
    Galibiyetler ve zaferler kişiyi çok fazla zayıflatıyor ve sahip olmadığın şeylere inanmaya başlıyorsun...BİR KEZ DAHA ALLAHtan BAŞKA SIĞINILACAK OLMADIĞINI ölümlülerin sadece tiyatro yaptığı ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • ceza-i müebbet 8 yıl önce Şikayet Et
    oraların belediyeleri hdp,pkk elinde değilmi her an arkadan vurabilirler ne yani bunları göremezsek daha çook vatan evladı yaralanır şehid olur batıdaki ,kuşa bak kuşa yatırım siyaseti bunları görmek isteyen vatan evlatlarını uyutmaz,unutmayım siyasiler.
    Cevapla
  • Allah Askina yav 8 yıl önce Şikayet Et
    Istibaratla olacak sey degil.Koca sehirler koca koyler yardim ve yataklik yapiyor.Kisi basina adam dikemez takip edemezssiniz olmaz oyle bir sey..Bunun onune gecebilmek icin cezalarin cok kati olup caydirici ozelligi olmasi lazimdir.Terore karsi abd almanya israil ve ingilteredeki yonetimin birini secin uygulayin da gorelim ne kadar zamanda teror bitiyor.yoksa bitecegi yok..
    Cevapla
  • Tarık Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    vartoyu bombalayın bakın nekadar huzurlu olacak oralar
    Cevapla
  • vartolu 8 yıl önce Şikayet Et
    maalesef yardım yataklık yapanlar ortalıkta cirit atıyor. gerekli istihbarat yeterli değil. çok yüz verildi terörist ve yandaşlarına. hükümet uyan artık nereye kadar bu rahatlık. vurun asın pkk keferelerini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı