PKK'nın keskin nişancısı yakalandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, keskin nişancı bir PKK'lının yakalandığı bildirildi.

PKK'nın keskin nişancısı yakalandı
PKK'nın keskin nişancısı yakalandı
GİRİŞ 23.11.2015 18:20 GÜNCELLEME 23.11.2015 18:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Yüksekova ilçesinde bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi ve terör örgütü mensuplarınca kurulan barikatların kaldırılması amacıyla güvenlik görevlileri tarafından 23 Kasım 2015 günü saat 20.00 sıralarında operasyon yapıldığı belirtilerek "Operasyonlarda; bölücü terör örgütü mensupları tarafından ekiplerimize yönelik yoğun şekilde uzun namlulu silah ve roketatarlı saldırılarda bulunulması üzerine çıkan çatışmada 2 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 1 terör örgütü mensubu ağır yaralı yakalanıp hastaneye kaldırılmıştır" denildi.

Valilik açıklamasında ayrıca, çatışmaların yoğun olarak yaşandığı bölgede yeri tespit edilen keskin nişancı bir teröristin silahı ile birlikte yakalandığı belirtilerek "Yapılan operasyonlar neticesinde 10 hendek kapatılırken, bombalı tuzaklı 50 barikat güvenli bir şekilde kaldırılmıştır” ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR 5
  • corna 8 yıl önce Şikayet Et
    suç tesbit edildiginde idam...
    Cevapla
  • Aksaraylı 8 yıl önce Şikayet Et
    Keskin nişancı artık yaşadı. güzel yemekler, güzel sıcak bir oda ve yatak. ohhhh ne ala. yer içer birde mahkemeye takım elbiseyle giderse iyi halden indirimde alır. kim kim yakalıyor çözemiyorum. asıl keskin nişancı devleti yakaladı. Ahhh güzel Türkiyem ahhh.
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletle başa cikilmazzzzzzzzz.
    Cevapla
  • BAYX 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Polisimizin ve Askerimizin yâr ve yardımcısı olsun!...
    Cevapla
  • faik 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen tut keskin nişancıyı hastaneye kaldır. .. olacak işmi bu ... askere nişan tahtası yapın sıksınlar talim yapsınlar leşinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması