Ünlü kabadayı intikam için Suriye'den getirtti

İstanbul'da gecekondudan çıkan silahları Sedat Şahin'in Sarallar'a yönelik intikam suikastı için Suriye'den getirttiği iddia edildi..

Ünlü kabadayı intikam için Suriye'den getirtti
Ünlü kabadayı intikam için Suriye'den getirtti
GİRİŞ 24.11.2015 08:40 GÜNCELLEME 24.11.2015 08:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Organize polisi silah kaçakçılığı ihbarı üzerine 20 Kasım'da Beyoğlu Piripaşa Mahallesi'ndeki iki adrese baskın yaptı.

Baskında şüpheli M.H. gözaltına alınırken, gecekonduda 5 Kalaşnikof, 2 Uzi, 3 otomatik tabanca, 30 yedek şarjör ve 2 bin 351 mermi ele geçirildi. Silahlarla ilgili soruşturmayı derinleştirerek ekipler, geçen yıl aralık ayında Nişantaşı'ndaki saldırıda kardeşi öldürülen Sedat Şahin'e ulaştı. 
 
Saldırının ardından yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Saral ailesi üyelerinin de bulunduğu 10 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Sedat Şahin'in Sarallar'a yönelik intikam saldırısı için hazırlık yaptığı tespit edildi. Gözaltına alınan M.H.'nin Sedat Şahin ekibinde yer aldığı, sakladığı silahların ise Sarallar'a intikam saldırısında kullanılmak üzere Suriye üzerinden Şanlıurfa'ya, buradan da İstanbul'a getirildiği belirlendi. Ancak, intikam saldırısı gerçekleştirilemeden M.H. tarafından saklanan mühimmat ele geçirilmiş oldu. M.H. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, polis Şahinler ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    şu ülkenin haline bak.adalet ortadan kalkmış resmen orman kanunları hüküm sürüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!