Rus uçağı düşürme, Rus pilot yakalama

Suriye’nin Bayırbucak bölgesinde Türkiye sınırı yakınında savaş uçağı düştü. İşte son dakika Suriye haberleri ve uçağın düşüş videosu…

Rus uçağı düşürme, Rus pilot yakalama
Rus uçağı düşürme, Rus pilot yakalama
GİRİŞ 25.11.2015 09:36 GÜNCELLEME 04.03.2016 15:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dakika haber! Suriye'nin Bayırbucak bölgesinde savaş uçağı düştü ve ilk görüntüleri geldi. Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yakın bir noktada bulunan Suriye'nin Yamadi Köyü'ndeki Türkmenlerin barındığı çadırların üzerine bir uçak düştüğü bildirildi. İşte düşen savaş uçağın videosu…

Suriye sınırında Türkmen dağı yakınında kime ait olduğu bilinmeyen bir savaş uçağı düştü. Cephedeki Türkmen kaynakları, Sınırımıza çok yakın olan Suriye’nin Yamadi köyünde kurulu çadırların üzerine uçak düştüğünü pilotların paraşütle süzüldüğünü gördüklerini söyledi.

SINIR İHLALİ YAPTI

Askeri kaynaklar tarafından verilen bilgiye göre, Sınır ihlali yapan bir uçağın, Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğü belirtildi.

PİLOTLAR ATLADI

Türk savaş uçaklarımızın vurduğu uçaktan pilotların paraşütle atladığı bilgisi geldi.

İŞTE PİLOTLARIN YAKALANMA ANI:

DÜŞEN UÇAK SU 24

Düşen uçakla ilgili yorum yapan askeri uzmanlar, bu uçağın Suriye Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan SU 24 olduğuna dikkat çekti. Askeri kaynaklar, sınır ihlali yapan uçağın, Türk F-16'ları tarafından vurulduğunu ileri sürdü.

TÜRKMENLER YOĞUN ATEŞ ALTINA ALINDI

Sınırda düşürülen savaş uçağının ardından bölgede bulunan Türkmenlere yoğun saldırılar başlatıldı. Top ve füze atışları ile Türkmenler zor durumda.

YORUMLAR 1
  • islam 8 yıl önce Şikayet Et
    AllahüEkber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası