Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Toprak için tören düzenlendi.

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 24.11.2015 11:38 GÜNCELLEME 24.11.2015 11:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polis aracına yönelik silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Serdal Toprak için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Şehit polis memuru Toprak'ın cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alınarak, İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Türk bayrağına sarılı tabutu meslektaşlarının omuzunda tören alanına getirilen şehit Toprak için saygı duruşunda bulunuldu.

Törene, şehidin eşi Burcu Toprak, bir yaşındaki oğlu Umut, yakınları ve mesai arkadaşları ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Küçük, törende yaptığı konuşmada, millet olarak acılarının çok büyük ve derin olduğunu söyledi.

Şehit Toprak'ın Şanlıurfa'da insanların malını, canını, ırzını ve namusunu koruduğu sırada şehit edildiğini belirten Küçük, şöyle konuştu:

"Şehidimiz, haince, kalleşçe bir pusu neticesinde şehit edildi. Acımız çok büyük ancak onlara asla sevinme imkanı vermeyeceğiz. Bu ülkeyi, bu milleti koruma kararlılığımızdan bir milim dahi taviz vermeyeceğiz. O hainler ve kalleşler ki Allah'ın, milletin, meleklerin ve insanların laneti üzerinde olsun, rezil bir hayat sürerek acı bir sonla hayatlarını sürdürecekler. Serdal Toprak ise her zaman Şanlıurfa semalarında ismi rahmetle, minnetle, şükran ve dualarla anılacaktır. Terör örgütü şunu bilsin ki ne yaparsa yapsın bir Serdal vefat eder, şehit olur, binlercesi doğar. Onlara asla taviz vermeyeceğiz."

Küçük, saldırıda yaralanan polis memuru Sinan Şengül'ün sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Dua edilmesinin ardından şehit Toprak'ın naaşı, omuzlarda cenaze aracına taşındı. Şehidin cenazesi, daha sonra havayoluyla memleketi Malatya'ya uğurlandı.

Siverek sanayi sitesi çevresinde devriye görevindeki araca, dün, uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda ağır yaralanan polis memuru Serdal Toprak (31), kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde şehit olmuştu. Polis memuru Sinan Şengül yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Cansu 8 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi